проблем с VW Jetta 1.6d
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с VW Jetta 1.6d
Привет на всички!Понеже сам доста нов тук попрочетах малко от проблемите на много от колегите,но не открих нищо от това с което се опитвам да се справя напоследак.Та... имам Джета 1.6Д която варви като бензинова!!! Във ниските обороти хич я няма а като мине 2200-2500 започва да тегли пове4е,а сащо така и като пак и подам газта додолу сякаш се съпва(както на кола с gas да и дадеш педала докрай,а пак да и свършва газта).Въпросът ми е къде може да е проблема...помпа или в двигателя?Опитвах да въртя помпата,но ефекта е минимален!Ако някой има някаква идея...!Благодаря предварително!
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами ако сам на ниски обороти (до 1500) и натисна рязко едва започва да набира докато стигне 2200 и после много бързо започва да ги качва... но пък не пуши много,да не кажа хич!don hose написа:Помпичка ми намирисва.Ама тея чистите дизели са си така пика на въртящия момент се върти около споменатите обороти.Кажи дали изпушва
като я форсираш и ако задържиш гаста продължава ли да върви след това.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Питай Никси-аз съм куче,а не касапин!vladitdrv написа:Може ли от това да е?Когато сам над 3000 оборота става много шумна(някак като бучене) Някакви признаци по които да разбера че всичко е наред с ремъка?веселин написа:А дали задвижващия ремък ти е зацепен правилно??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Върни се в “Дизелови агрегати”