Мнения за Sony Ericsson Satio

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Мнения за Sony Ericsson Satio

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 11 апр 2012 20:13

Колеги изпадна ми един такъв телефон на добра цена.някой от вас ползвал ли е такъв има ли впечатления от него?как го намира и надежден ли е?и дали си заслужава.става въпрос за това http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... sson-satio

Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Re: Мнения за Sony Ericsson Satio

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 11 апр 2012 20:49

Ако някой може да се изкаже за снимките няма да е зле.как е резулюцията и качеството.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Сря 11 апр 2012 21:02

Ми кво да ти кажа и аз бях се спрял на него но в магазина ми казаха в прав текст да не се занимавам със сони ериксон от сегашните модели,че имали много рекламации.А бях решил да е сони заради уж здравината на предишните модели.Колегата го има и бачка на бетонов възел-още си бачка телефона но е поожулен тук таме а е на година,друг такъв имаше проблем със блутуто не работи и даже и опцията му е изчезнала от менюто вероятно софтуерен проблем.Камерата снима общо взето добре с повече детайли е от моята 5 мп но не трябва да се очаква кой знае какво нищо че е 12 мп.

Потребителски аватар
Gazaro_wow
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Мнениеот Gazaro_wow » Сря 11 апр 2012 21:30

Не е хубав един познат има такъв и много често софтуера му забива и трябва да вади батерията ,и Симбиан-а не върви добре на Сони Ериксон камерата му е 12 Мпих но снимките не са кой знае какво в сравнение с други телефони които са с по 5 Мпих. Незнам тъч скрийна по какъв начин е вързан с платката (дали е с лентов кабел или с пинове) но аз преди време много лошо се пре**ах със Сони Ериксон Г900 480лв дадох и работеше много бавно софтуера му циклеше и след 5-6 месеца започна тъчскрийна да отказва занесох го в сервиза и ми казаха ,че модела не е сполучлив и не може да се направи нищо само го позачистили и работеше до като не му изтече гаранцията и сам започнах да си го "ремонтирам" тъч скрийна беше с пинове вързан към платката и то пиновете бяха в горния десен ъгъл и от носенето самия тъч леко се разлепя и започва да прекъсва. Лепих го ,но все правеше проблеми трябваше да го натискаш върху пиновете за да работи нормално и от тогава намразих Сони Ериксон. П.П лично мнение на никой не го налагам.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 11 апр 2012 21:33

По-добре Xperia Arc или Arc S. A ако искаш телефон за снимане и не те плаши Symbian - Nokia N8.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Сря 11 апр 2012 21:33

Аз имам такъв от година и половина.Камерата му е супер с доста ефекти.В гаража имам една снимка на предишния голф с него :mrgreen: Но софтуера му е смотан и бавен.С няква операционна система на нокия е симбиан някой си.Иначе дефекти не е показвал.Батерията държи по 3-4 дни ако не се ръчка много.Не е лош,но в сравнение със днешните телефони ми се струва като динозавър. :012:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 12 апр 2012 9:45

а пусни още някоя тема за телефон :twisted:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 12 апр 2012 14:46

Даже 2 :lol:

Ми Лило, не пита, човека, ве! Нека знай ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”