Над година карах една хубава корса 1,7ди, караше ми се нещо по-вървежно, исках мк2 16в, но ме разубедиха че били много стари и т.н.... не че някой ден няма да се сдобия и с една 2ка за съботно-неделен фън

Та след като беше събран бюджета се започна голямото търсене - 3 месеца ровене из мобиле и карс, доста огледи и обикаляне. Търсеше се голф4/ А3/сеат леон 1,8т или 1,9тди 131/150кс в добро здраве, външни забележки не ме интересуваха

И в края на Септември 2011 се намерихме:
Голф 4 1,8Т AGU, 10.10.2000 ниво на оборудване GTI-Exclusive 17" Santa Monica, дълбоко рекаро, пълен ел. пакет-стъкла, огледала с подгрев, климатроник, half FIS бордови, халогени с лупи във фара, махагонови апликации в интериора, оригинален касетофон със cd-changer в багажника...може да пропускам нещо

Тука последната снимка на стария звяр:

Известно време покарах така, после се почнаха разни дребни заигравки:
Емблема за ключа:

И къса антенка мк5 стил, на нея нямам снимки обаче
Скоро дойде време и за зимните гуми, заложих на Goodyear Ultragrip 8 и железарки

Междувременно продадох санта моника-та понеже имаше доста забележки и реших че няма смисъл да ги правя

Та мина зимата и ми писна да го гледам грозен със железните джанти

17х8 с оригинални капачки и добри гуми, за съжаление не подходящия размер
отпред са 215/45, отзад 225/50 и това е първото нещо което трябва да променя

сложих и буустметър FK, обаче ще бъде сменен понеже не съм доволен...
По външния вид се гони леко спортна визия, без смоличка тунинг и т.н. R32 брони за момента няма да има, искам Votex добавка отпред с jubi фарове или затъмнени Р32 лупи

По интериора за момента съм сложил р32 стил дръжки на пасажерските врати, скоро и панелите около радиото се надявам да са готови

По озвучението съм променил плеъра - Alpine 9880 и сложих бас Pioneer 307 с усилвател blaupunkt gta460 и за момента повече промени не се замислят

По мотора искам малко да го засиля, в скоро време катализатора ще се махне, искам да изкарам спортен филтър ниско долу под акумулатора и да му сложа чип. Но както винаги всичко опира до пари

Та в тази симпатична темичка ще пиша какво се случва по колата, отворен съм към мнения и критики (стига да са градивни, а не семкаджийски