my heart iS iCe написа:Колега, ако твоята кола е това което казваш, и си сменил толкова неща, и пак има проблеми, представям си другата кола, като я е карал пенсионер, на който пенсията му е 200 лева (Примерно) и той не е сменил нищо, а само кара от точка А до точка Б, вервай ми ще имаш повече проблеми отколкото на твоята кола! Единствено за което може да смениш колата ако твоята е много загнила, но всичко се прави, макър че ме съмнява на пенсионера колата да няма ръжда, Тея коли Г3 са като старите Астри, няма начин да не изгният! Аз лично НЕ БИХ ПРАВИЛ БАРТЕР!!
Ще опиша историята накратко, за да е ясна на всички. Преди година някъде си взех голф. В началото не бях хич зарибен да го правя поддържам и т.н. Когато го взех праговете бяха тръгнали и калниците. Не мислех да го правя, защото идваше зима. В края на миналото лято този мой човек се чудеше каква кола да си купи и понеже бях доволен от моята му препоръчах. След обикаляне двамата се спряхме на този голф (неговия). Стария собственик (роднина - монтьор) и беше сменил всичко. Съединител, части по ходова част, и я беше обслужил. Също така я и беше пребоядисал съвсем наскоро. Та моят човек реши да си я купи. Аз пък с времето откривайки този форум

взех, че се зарибих и ми се натрупаха идеи да си направя колата. Моя човек до този момент от покупката е изминал към 2000 километра. Направо можем да кажем, че почти не я е карал. Само някой я е одрал лекичко на едната врата и трябва да се пребоядиса там. Иначе изгнило няма. И така дните си течаха, а аз започнах лека полека да си правя проекта. Закупих доста неща, които сложих по колата, като започнах отвътре. Описал съм по-горе какво съм направил. Хубавото е, че тези неща мога да си ги прехвърля в моята кола директно. Така... и дойде пролетта и се видя, че зимата е повлияла зле на моята талига. Пак описах горе какво е положението. Скоро споделих на моя човек (който не е пенсионер, но не е и около 20-те години като мен) за идеята ми и той ми предложи този вариант, понеже той не я кара много и не го интересува как ще му изглежда колата вече. Просто да върви. Много се замислих. Даде ми ключовете, колата беше няколко дена в мен, водих я по майстори да се види състоянието и и изникнаха един проблем - тампон на двигателя. Отделно не ми харесва, че няма хидравлика, но е поправимо. Главното ми притеснение е, този двигател 1.4 да не би да имам много ядове с него, защото досега съм бил зад 1.8 и както всички знаем това е вечния двигател и съм свикнал да нямам проблеми с него.
Няма как да говорим за това, че другия човек иска да ме пързулне, както много биха си помислили, защото сещате се, че хората в едно семейство не се прецакват. (е има и такива случай, но този не е такъв).