. Та... в следствие на това (и на годинките и) имам тенекджийски работи по колата и боядисване (изправяне на чукнато, надрано, смяна на изгнили прагове и калници ( е само за това не са виновни те)) за около 700 лв със всичко. Обичам колата си, никога не ме е оставяла на пътя (пу-пу) поддържам си я. Сменил съм много неща по интериора (светещо парно, светлини под вратите, в краката, нов волан и т.н). Мен не ми е за тях, защото какво и да взема пак ще си ги направя. Сега обаче ми излиза страшна оферта. Мога да разменя моя голф за Golf 3, 95-та година. Моята е 92-ра. Много запазен, тъкмо пребоядисан, ксенон и т.н. Човекът ми дава пълно право да си сменя всички неща от моята кола в "новата". Имам в предвид да разменя воланите, стоповете, седалки. Всичко, което съм си купувал допълнително и да му оставя другите неговите "стоковите" в моята кола. Колата е с абсолютно същото газово като моята. Едно единствено ме притеснява. Тоя 1.4 мотор доколкото знам е 60 коня, а моята сега е с повечно коне и по-голям мотор. По-малък двиател е, съответно според мен ще се пъни повече и ще гълта повечко. Няма хидравлика, трябва да и слагам, че трудно се върти волана. Единия от тампоните на двигателя е скъсан и е за смяна - съответно цялото купе се тресе, двигателя няма къде да обира вибрациите. Общо взето това е. Има ли някакъв смисъл да правя това опражнение.Не ме питайте как е възможен този бартер - роднина ми е човека и на него не му трябва хубава кола, трябва му от точка А до точка Б след това на паркинга и така. Не го интересува външния вид. Пък и не е толкова млад човек, за да е толкова запален като мен. Колата няма други проблеми. Знам това, защото бях с него като я купува.

ще следя темата с интерес.... ако и на теб ти трябва кола само за пътуване от т.А до т.Б бартеросвай.... Ако си доволен от твойта карай си я... 

взех, че се зарибих и ми се натрупаха идеи да си направя колата. Моя човек до този момент от покупката е изминал към 2000 километра. Направо можем да кажем, че почти не я е карал. Само някой я е одрал лекичко на едната врата и трябва да се пребоядиса там. Иначе изгнило няма. И така дните си течаха, а аз започнах лека полека да си правя проекта. Закупих доста неща, които сложих по колата, като започнах отвътре. Описал съм по-горе какво съм направил. Хубавото е, че тези неща мога да си ги прехвърля в моята кола директно. Така... и дойде пролетта и се видя, че зимата е повлияла зле на моята талига. Пак описах горе какво е положението. Скоро споделих на моя човек (който не е пенсионер, но не е и около 20-те години като мен) за идеята ми и той ми предложи този вариант, понеже той не я кара много и не го интересува как ще му изглежда колата вече. Просто да върви. Много се замислих. Даде ми ключовете, колата беше няколко дена в мен, водих я по майстори да се види състоянието и и изникнаха един проблем - тампон на двигателя. Отделно не ми харесва, че няма хидравлика, но е поправимо. Главното ми притеснение е, този двигател 1.4 да не би да имам много ядове с него, защото досега съм бил зад 1.8 и както всички знаем това е вечния двигател и съм свикнал да нямам проблеми с него.
Това 1.4 викаш 95-та година било значи предполагам не е с код ABD ами АЕХ, което се очаква да е може би по-добре, според мен е малко 50 на 50 работата. Даже по-добре си стегни твоя. Понеже имам 1.4 АБД 60 магарета знам, че върши работа ама понякога нямам нерви да го чакам да ускори пък и е неприятно когато по-дърти, изгнили и раздрънкани коли 1.5-1.6 ти правят ластик докато тръгваш да ги изпреварваш, то не стига че със зор ускорява, ами и те като подадат газ
Не ми харесва и изгладения номер и сега ще ти кажа защо: първо не съм фен на този вид тунинг и второ ако не съм го правил аз или не съм присъствал да видя как е заглаждано старото място на номера (багажника) не бих имал доверие, че не са прекалили с кита и че няма да се напука 

Е за това обичам този форум.