KirilGeorgiev написа:Защо не даде 10лв вместо да си късаш нервите Става твоята дума срещу тяхната и ако си бил сам гориш
Enforcer написа:Според мен няма голяма разлика дали си дал парите на милиционер или пък на адвокат.
И в двата случая олекваш с определена сума.
KirilGeorgiev написа:Enforcer написа:Според мен няма голяма разлика дали си дал парите на милиционер или пък на адвокат.
Да хич нямаНе вярвам адвокат да се наеме да води дело за 10-20лв
KirilGeorgiev написа:Защо не даде 10лв вместо да си късаш нервите Става твоята дума срещу тяхната и ако си бил сам гориш
icoico написа:KirilGeorgiev написа:Enforcer написа:Според мен няма голяма разлика дали си дал парите на милиционер или пък на адвокат.
Да хич нямаНе вярвам адвокат да се наеме да води дело за 10-20лв
Глобата за минаване на червено не е 20 лева. От известно време рушвети не давам, особено ако се считам за невинен.Аман от тарикати. Трябва ми адвокат, който на първо време да напише възражението и да прецени шансовете за успех, ест срещу съответния хонорар, това е.
ktamen написа:http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=68&t=52458&start=15
Ако не можеш да го прочетеш без регистрация - регистрирай сеСтрува си да го прочетеш.
bqlovento написа:KirilGeorgiev написа:Защо не даде 10лв вместо да си късаш нервите Става твоята дума срещу тяхната и ако си бил сам гориш
Учудвам се,че още има такива хора като тебВсички знаете много да ревете ,колко са подкупни полицаите,но при първа възможност сте готови да давате пари,вместо да си понесеш наказанието или както в тоя случай да си търсиш правата. (до автора-сержанти в полицията няма от години)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: georgi_1986 и 83 госта