Отново крадци!ПИСНА МИ!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Отново крадци!ПИСНА МИ!
момчета преди малко ми разбиха колата! една счупена ключалка две липсващи лайсни и две липсващи огледала това е шибаната равносметка!!! не го пожелавам на никого пазете си колите за бога.въпреки че моята не беше на някакво забутано място.в центъра точно.еби му мамата....
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за моралната подкрепа колеги!аз съм един невъобразим карък.на баща ми па некъв с една жигула го удари преди няколко дена и са и неговата кола е на ремонт и са ше си стоиме вкъщи!
тя колата има каско ама са са ебаси разправиите.най-тъпото е че вратата не може да се затвори!петлето нещо се ебава...напрао изтръпнах като я видях.и не ми се случва за първи път мама му дееееба.преди време класиката в жанра халогените ми ги тафнаха пред университета посред бял ден а оттам минават 10000 човека ежеминутно.най-ме е страх да не са ми надрали боята от яд че не са успели да отворят вратата.снощи колата беше цялата в сняг и лед и не успях да вида!са ме е страх да отида до гаража ма ше се престраша след малко със затворени очи влизам.
и музиката нещо не ми работи от няколко дена и напрао съм пред нервен срив!

- шокалан
- Автомобил:
- Двигател:
кофти
на мен преди месец в младост на паркинга пред блока съвсем необеспокоявани пичовете изрязаха оплатнението на задното стакло извадили го и го захвърлили в тревата(да не го счупят) и ми отмъкнаха музика за 500лв. и това е за втори път на същото място нема отърване от тия.Само бои ако го набараш. Smackbum
- Pia kato zmei
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отново крадци!ПИСНА МИ!
Kozunak написа:момчета преди малко ми разбиха колата! една счупена ключалка две липсващи лайсни и две липсващи огледала това е шибаната равносметка!!! не го пожелавам на никого пазете си колите за бога.въпреки че моята не беше на някакво забутано място.в центъра точно.еби му мамата....
Да не си спрял на мястото на някой малоумник eyecrazy ? На мене са ми пукали гума и са ми чупили стъкло за това, така и не разбрах кой, ама да му изсъхнат т....те и да му изсъхне рода дано bishop . Беше преди около половин година и раните ми минаха но изживяването не беше готино

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Pav4o написа:Затова има платени паркинги! И да има човек каско, като ти гепят халогените, кво става?!Аз като имам работа в центъра си я бутам на паркинг и готово
Два кинта ама спестяват мнооого нерви
![]()
А на гепардите дано им из съхнат картофите!
братле нали знаеш човек се учи докато е жив...вече така ще постъпвам живот и здраве.много се надявам само да си намеря същите лайсни че са рядкост тези с червения надпис за 4-вратки.ако на някой му изпадне нещо подобно моля ви свиркайте! bowdown
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”