Спирачки и аварийни - малък проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Спирачки и аварийни - малък проблем

Мнениеот vw_Krasi_vw » Пет 04 май 2012 12:58

Днес забелязах ,че като натисна спирачките и аварйните ми дават един инпулс.Ако съм подал вече мигач това го няма , но когато за повече от 10-15 сек. не съм натискал спирачките после пак се получава така. Днес си ревизирах масите на стоповете и платките , всичко си е наред. Нямаше окислено или хлабави връзки.Не разбрах , как от самосебеси получих тази екстра на Голфа (пропуснах да спомена , че колата е Голф 3).Чел съм преди някаква такава тема тук във форума , някой искаше да си прави да му светят аварйните така .
Та въпроса ми е къде да търся проблема , искам да го отстраня за да не се влоши нещо и да ми лепнат ненадейно някой фиш ако ми откажат да ми светят ниакой от светлините без да забележа .
Да допълня и , че ползвам мигачи комфорт (Терминатор) от колегата L&R , надявам се джаджата да не се е прецакала нещо , че много сам си свикнал с нея , ама съм 99% сигурен , че не е от Терминатора
:beer

vlast079
Автомобил:
Двигател:

Re: Спирачки и аварийни - малък проблем

Мнениеот vlast079 » Пет 04 май 2012 14:11

колега като натиснеш спирачките светят ли ти и стрелките на таблото леко ако светят разглобяваш левия стоп и гледаш масата да не ти е нагоряла

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Пет 04 май 2012 15:24

vlast079 написа:колега като натиснеш спирачките светят ли ти и стрелките на таблото леко ако светят разглобяваш левия стоп и гледаш масата да не ти е нагоряла

Не съм обърнал внимание на таблото защото карам постоянно на фарове .Ще обърна внимание и на това после като изляза.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 04 май 2012 22:08

Краси, я първо звънни на L&R-а и го питай да не би това да е версия Терминатор2.1 :lol:
Не за друго, ами много от автомобилите тази екстра си я имат фабрично (при рязко спиране присветват аварийките). Освен това, ако не се лъжа, Bratt го беше карал да го направи това за него.
Ако не е това - поогледай задните светлини.
Предполагам, това го имаш разпечатано: http://smartdrl.com/turnminator2.pdf
Там е описано, че се включват аварийките при движение назад.
Не е никакъв проблем ти да си ги включиш на мястото на стоповете, но по-скоро имаш кофти маса и за момент минава импулс към фарчетата за заден ход (ама слаб и после си изчезва ;))

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Съб 05 май 2012 10:50

Готово , проблема е отстранен :beer беше хлабава масата в буксата на левия стоп :beer

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 05 май 2012 10:52

vw_Krasi_vw написа:ползвам мигачи комфорт (Терминатор) от колегата L&R , надявам се джаджата да не се е прецакала нещо , че много сам си свикнал с нея , ама съм 99% сигурен , че не е от Терминатора
:beer

Е вече може да си и 100% :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”