Договор с мобилен оператор-GLOBUL

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Договор с мобилен оператор-GLOBUL

Мнениеот velinsl » Пон 07 ное 2011 21:37

Защо не изчакаш да видм какво ще стане, след Нова година?
Тогава като ги принудят да намалят цените Дай Боже да почне наистина конкуренция на този пазар. Аз също мисля да подпиша с още един мобилен оператор(втори), но сега си тряа и чакам да видя какво ще стане.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 06 фев 2012 20:34

Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор :roll:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 07 фев 2012 11:36

Winner25 написа:Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор :roll:

Мисля че Глобул за разлика от Ментел вече не подновяват автоматично договорите независимо от клаузата ,но все пак иди попитай в някой магазин !

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Вто 07 фев 2012 11:40

Stivi написа:
Winner25 написа:Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор :roll:

Мисля че Глобул за разлика от Ментел вече не подновяват автоматично договорите независимо от клаузата ,но все пак иди попитай в някой магазин !

На 18 октомври 2011 година ми изтичаше договора за домашен интернет от ГолБул и един месец преди това ми звъняха да ме питат какво ше правя дали ше го подновявам или не :beer

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 24 фев 2012 11:35

Договора ми изтича на 9 март, подал съм предизвестие, има ли някакъв срок преди изтичане на договора в който трябва да го прекратя?

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пет 24 фев 2012 17:42

Вече мисля, че може да го прекратиш по всяко време след изтичане на договора с едномесечно предизвестие.

SIMEONOV
Автомобил: Passat b5.5 1.9 TDI 131
Двигател: AVF 2001

Мнениеот SIMEONOV » Пет 24 фев 2012 18:09

Вече е приет закона който забранява на мобилния оператор да подновява автоматично какъвто и да е сключения договор с който и да е оператор.Прозваняват 1 месец преди да ти изтече договора и питат дали искате да си го подновите или ще го прекатите.А ако него подновите оставаш със същия тарифен план до сега,със същата месечна такса.Разликата е само в това че плащаш месец за месец и няма договор.

Fastor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fastor » Сря 16 май 2012 16:17

Вече мисля, че може да го прекратиш по всяко време след изтичане на договора с едномесечно предизвестие.

Добре, че стана така. Малко по-добре се диша сега. А още по-добре е без договори. Аз станах голям фен на Боб. Сега даже съм решил да си взема новия им план, дават 500 мин към мобилни, 500 към стационарни и толкова смс-и за 15 кинта.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 16 май 2012 18:47

Fastor написа:

Добре, че стана така. Малко по-добре се диша сега. А още по-добре е без договори. Аз станах голям фен на Боб. Сега даже съм решил да си взема новия им план, дават 500 мин към мобилни, 500 към стационарни и толкова смс-и за 15 кинта.

Ако ти трябват само разговори е оферта.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”