За триене
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прочети тази тема
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Опиши си точно проблема.Иначе мога да ти дам координати за крлово един дизелджия-специално на мен(аз живея в СФ)само тои наистина ми намери проблема след обикаляне по софия в Бош,Бакърената и т.н.-само в юнитрейд не ходи щото там наистина дерат и прецакват.Ако колата ти умира на 3000об. някаде най-вероятно е уейст-гейта.Ако не пуши и се ебава вероятно е дебитомера.
P.S.Един съвет -не бързаи да размонтираш турбото и да го даваш на разни знаини и незнаини маистори.
P.S.Един съвет -не бързаи да размонтираш турбото и да го даваш на разни знаини и незнаини маистори.
Ами проблема е ,че този Голф,1,9ТДИ 90коня,мотора е ALH,та проблема е цхе турбото работи след 2500 оборота,което май не е нормално,на приятел сьс сьщия голф се изстрелва още от 1500об. и вьрви по-добре,няма иначе никви пушеци??Rabbit_TDI написа:Опиши си точно проблема.Иначе мога да ти дам координати за крлово един дизелджия-специално на мен(аз живея в СФ)само тои наистина ми намери проблема след обикаляне по софия в Бош,Бакърената и т.н.-само в юнитрейд не ходи щото там наистина дерат и прецакват.Ако колата ти умира на 3000об. някаде най-вероятно е уейст-гейта.Ако не пуши и се ебава вероятно е дебитомера.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Без да те плаша но турбото работи през цялото време и изстрелва още на 1500-1700.Обаче има вариант някои маркуч да е откачен или нещо друго което принципно да ти губи от мощността.Като за начало провери всички свръзки и маркучи като почнеш от филтара та до смукателните колектори.И все пак иди на дизелджия да ти каже точно от какво е проблема.
Върни се в “Дизелови агрегати”