Здравейте колеги намислил съм една глупост, та да се допитам дали ще стане. Сори ако има подобна тема ама аз не открих. Та въпросите ми са: Лесно ли се свалят фаровете на пасата (никога не съм ги свалял)? Сваля ли се маската за да излезнат фаровете? И най-важното стъклото залепено ли е за самият фар?? Мисля да сваля стъклата и да пръсна ръбовете на фара черни. А ако може да се свалят само стъклата без да се пипа фара още по добре. Днес огледах по колата ама викам първо да питам преди да предприемам действия Колата е пасат б3
Първо трябва да свалиш маската , след това фаровете . Стъклата се свалят понякога лесно понякога трудно зависи дали си добър в предмета Труд и творчество .
Отваряш капак и виждаш 4-те видии пред теб Разиваш ги и си пазиш краката, за да не те прасне маската по кутрето на левия крак! (майтапя се - вероятно няма да се изхлузи.) После нагласянето е малко по-трудно, че трябва хем да не я застъпва капака, хем да не отзява неравномерно, но с малко играчка става
Колега един съвет от мен внимавай, като лепиш хартиеното тиксо върху рефлектора, моя на места се отлепи иначе фаровете плюс маската се свалят за няма и 5 мин.
Колега по бояджииските магазини продават тиксо което е много (айляшко) така да се каже.Аз го ползвам когато боядисвам няколко цвята за да не сваля вече готовия.И да спомена,че предната маска се държи и долу на мигачите посредством нещо като контри.
колега никакво тиксо! аз също с маркер го направих.трябва ти спокойна ръка,1.50лв. за маркер и това е. разглабянето е много лесно,бъркаш с отвертка в дупчицата на щипката и леко напъваш нагоре-щипката се вади. просто оглеждай хубаво.нямаш нужда и от насоки..ще видиш,че е лесно.ефектът е много добър.аз също съм така и лично на мен ми харесва