чистачки
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
чистачки
Колеги, знам, че много е писано по темата за това иска да ви питам конкретно - откъде да си взема прилични чистачки, каква марка и на каква цена - някой беше казал, че е виждал комплект за Г3 - те нали са и 3-те с различна дължина(аз поне никъде не съм виждал) или някъде по една?
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
От няколко години си купувам чистачки Шампион от Авторай-в зависимост от размера са около 14-15лева за една бройка.Супер са!!Продават се по една!
(по-рано си вземах кучи марки 2 за 7-8 лева и изтрайваха по месец)
(по-рано си вземах кучи марки 2 за 7-8 лева и изтрайваха по месец)
Последна промяна от K22 на Пет 20 окт 2006 12:08, променено общо 1 път.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
За какво ще вземаш чистачки за 20 лева, като и тези за 5 лева вършат абсолютно същата работа... вчера взех едни такива ментаци за джета, щото тея, дет са ми за пасат стърчат гадно от стъклото. Та въпросните нови чистачки много ме радват, не стърчи нищо, чистят перфектно и безшумно
някакви графитни бяха, ама изхвърлих опаковката...

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:За какво ще вземаш чистачки за 20 лева, като и тези за 5 лева вършат абсолютно същата работа... вчера взех едни такива ментаци за джета, щото тея, дет са ми за пасат стърчат гадно от стъклото. Та въпросните нови чистачки много ме радват, не стърчи нищо, чистят перфектно и безшумнонякакви графитни бяха, ама изхвърлих опаковката...
Е въпроса е колко ще те кефят във времето.

L&R написа:VW_FEN написа:За какво ще вземаш чистачки за 20 лева, като и тези за 5 лева вършат абсолютно същата работа... вчера взех едни такива ментаци за джета, щото тея, дет са ми за пасат стърчат гадно от стъклото. Та въпросните нови чистачки много ме радват, не стърчи нищо, чистят перфектно и безшумнонякакви графитни бяха, ама изхвърлих опаковката...
Е въпроса е колко ще те кефят във времето.
Като за 4лв двете и 2 седмици да изкарат съм доволен на скъпи чистачки не робувам

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”