Бързо питане за един ''фиш''
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Бързо питане за един ''фиш''
Значи днес намерих на колата си -паркирана както през последните 6-7 месеца на почти едно и също място на една улица до офиса следния ''фиш'' .На цялата улица няма знаци или нещо което да забранява паркирането ,на колата ми нямаше скоба и на нито една друга кола в района нямаше подобна бележка .Според вас да го плащм ли ,въобще имам ли право да обжалвам ,не ми е за 20те лв но съм 1000% убеден че не съм в нарушение ,а й какви са тия фишове дето ги лепят ,нито снимка има нито пише кво е нарушението нито аз съм се подписал
тя тая сигурно е на % от тия глоби и мое да си лепи на всеки който и скимне

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
дам на тротоара бяхPichaga написа:макса по фиш е 15 лв...неправилно си паркирал явно, това означават текстовете...да си бил на тротоара на по-малко от 2 метра от сградата..., няма кой да се занимава с тебе да ти събира 20 лева
П.П според теб да не го плащам аа? гледам отдолу некво заплашително написали че ако не съм ги платял в 7 дневен срок ще се събере от агенцията за държавни вземания
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:гледам отдолу некво заплашително написали че ако не съм ги платял в 7 дневен срок ще се събере от агенцията за държавни вземания
Агенцията за държавни вземания е затрупана от доста по-сериозни проблеми....дълбоко ама много дълбоко се съмнявам да се занимават с твоето смешно фишче.............btw и аз паркирам често на тротоара в центъра на ПЛд но до сега не съм получавал такива честитки....
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
с уепенката съм бомба:)а като ме спрат вадим талона на колата от разрешителното и му викам "кво става колега"Bratt написа:santo_trafficante написа:е за тва си сложих една уепенка на полицията и няма фишчетаPichaga написа:ами както решиш, надали ще те юркат за 20 лева, иначе това е-2 метра, мен ме е дигал паяк за тия 2 метра![]()
Чатичка на КАТ СДВР на кората също върши работа
и айде пак метър

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
прав си Васе ама аз от каде да знам ,до сега това за 6 години ми е първия подобен фишvasstop написа:Стефане, Стефане - виж какво пише от долу:
"Получих екземпляр от известието... /подпис/"
Ти да си получавал известие? Щото аз не съм чувал да си получил
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези фишове ги раздаваха и на нашата улица.. Подадохме оплакване... Също така пуснахме инфото в Нова ТВ..., защото пича дет раздаваше фишовете си позволяваше да ги пуска за няколко дне за напред за да не се разкарва... Аз имах фиш за два дни напред, защото съм спрял на 1.2 м от кооперацията ми.. Казаха, че уж ще го накажат, ще го уволнят и тем подобни... 
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
плащахте ли нещо ?Spectre написа:Тези фишове ги раздаваха и на нашата улица.. Подадохме оплакване... Също така пуснахме инфото в Нова ТВ..., защото пича дет раздаваше фишовете си позволяваше да ги пуска за няколко дне за напред за да не се разкарва... Аз имах фиш за два дни напред, защото съм спрял на 1.2 м от кооперацията ми.. Казаха, че уж ще го накажат, ще го уволнят и тем подобни...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”