Имам размазан преден ляв калник, счупена предна лява лята джанта, счупени носачи и изобщо смачкано и изпочупено ляво предно окачване, счупено лаво огледало, смачкана предна броня, смачкана лява предна врата, счупен ляв фар, счупена предна естестична решетка + все още неустановени щети по двигателя, които също няма да са малки. След всичко изброено се радвам най вече, че съм жив, но все пак искат да им кажа сервиз, в който да я правят. Моля ви за мнение, мерси предварително. Спешно е, утре трябва да уредя нещата
Спешно!!! Моля, препоръчайте ми доверен сервиз на ДЗИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Спешно!!! Моля, препоръчайте ми доверен сервиз на ДЗИ
Колеги, моля ви препоръчайте ми доверен сервиз на ДЗИ в София! Имам много голяма щета, която е за над 2000- 3000 лв след катастрофа. Колата е Пасат Б5 1999 г, АФН мотор.
Имам размазан преден ляв калник, счупена предна лява лята джанта, счупени носачи и изобщо смачкано и изпочупено ляво предно окачване, счупено лаво огледало, смачкана предна броня, смачкана лява предна врата, счупен ляв фар, счупена предна естестична решетка + все още неустановени щети по двигателя, които също няма да са малки. След всичко изброено се радвам най вече, че съм жив, но все пак искат да им кажа сервиз, в който да я правят. Моля ви за мнение, мерси предварително. Спешно е, утре трябва да уредя нещата
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Спешно!!! Моля, препоръчайте ми доверен сервиз на ДЗИ
Брат ми е застрахован в ДЗИ. Има някакъв познат на огледите и той му беше препоръчал техен доверен сервиз. Ако не ти е много късно утре сутрин ще питам кой е сервиза и ще пиша
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Спешно!!! Моля, препоръчайте ми доверен сервиз на ДЗИ
Питах, препоръчали му сервиз "Унисек" в овча купел (някъде до бившият сервиз на мултигруп бил)
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”