Мнение за PANASONIC DMC-LZ2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за PANASONIC DMC-LZ2
Дайте с няколко думи става ли за нещо това апаратче, че ми е влязла една муха.
Последна промяна от °niksi° на Сря 25 окт 2006 22:24, променено общо 1 път.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.panasonic.bg/browseProduct.jsp?entityId=3568 Ей тая муха много гоуема
Чекай да сравня с Canon от същия калибър и пак ще ти пиша! http://www.canon.bg/ Вземи оттук данните за Пауършот А700 и ги сравни!
Труден ще ти е избора!

Аз имам впечатление от DMC-TZ1EG-K - http://www.panasonic.bg/browseProduct.jsp?entityId=3560 и снима прилично, но най-хубавото му е че има 10х zoom а е сравнително малък. Хубави апарати са.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен лично има само една марка и тя е NIKON ако е друга марка поне някаде по нея да пише LEICA . Иначе на CANON вносителя е Polycomp е тва моделче примерно ( Digital Camera Canon DM XM2 ) мога да го дам на NIKSI за скромните 3932лв
p.s .Е тва моделче Canon Digital IXUS 65, 6.0 MP го взех за сестрата преди седмица за 680лв
p.s .Е тва моделче Canon Digital IXUS 65, 6.0 MP го взех за сестрата преди седмица за 680лв
Последна промяна от Madj0 на Сря 25 окт 2006 10:23, променено общо 1 път.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Madj0 написа:За мен лично има само една марка и тя е NIKON ако е друга марка поне някаде по нея да пише LEICA . Иначе на CANON вносителя е Polycomp е тва моделче примерно ( Digital Camera Canon DM XM2 ) мога да го дам на NIKSI за скромните 3932лв
На панасоник оптиката не е ли лайка? Или съм се объркал нещо?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Madj0 написа:За мен лично има само една марка и тя е NIKON ако е друга марка поне някаде по нея да пише LEICA . Иначе на CANON вносителя е Polycomp е тва моделче примерно ( Digital Camera Canon DM XM2 ) мога да го дам на NIKSI за скромните 3932лв
ЪЪЪ... За тия парички ще си купи Canon 5D?!
Да ако си го вземеш от USA . Звъни на офицялния вносител да чуеш за 6-те хиляди марки .
P.S. Не искам да си меря пишката с никои просто се оптивах да помогна ........
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има познал участникСтиви Джи написа:Madj0 написа:За мен лично има само една марка и тя е NIKON ако е друга марка поне някаде по нея да пише LEICA . Иначе на CANON вносителя е Polycomp е тва моделче примерно ( Digital Camera Canon DM XM2 ) мога да го дам на NIKSI за скромните 3932лв
На панасоник оптиката не е ли лайка? Или съм се объркал нещо?

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз доколкото разбрах Niksi търси сравнително евтин фотоапарат, затова писах. Иначе за България офертата ти наистина е добра.
Не знам колко пари точно си решил да отделиш, но мен определено ме впечатли това апаратче:
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/
Просто няма друга сапунерка, която да има напълно използваемо 800исо, а това е доста голямо предимство. В този тест го сравняват дори и с ДСЛР Никон, който струва няколко пъти повече, и за цената си се представя очудващо добре. Да не говорим за Canon Ixus 800is - него направо го отвява!
Според мен това е най-доброто от този клас в момента (не знам колко върви в България, само че...)
Не знам колко пари точно си решил да отделиш, но мен определено ме впечатли това апаратче:
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/
Просто няма друга сапунерка, която да има напълно използваемо 800исо, а това е доста голямо предимство. В този тест го сравняват дори и с ДСЛР Никон, който струва няколко пъти повече, и за цената си се представя очудващо добре. Да не говорим за Canon Ixus 800is - него направо го отвява!
Според мен това е най-доброто от този клас в момента (не знам колко върви в България, само че...)
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Bratt написа:spam
Веско, от доста време те забелязвам как за сравнения даваш Каноните... Евала момче, с тебе съм
![]()
![]()
П.П. Аз също залагам на Канон

веселин написа:Bratt написа:spam
Веско, от доста време те забелязвам как за сравнения даваш Каноните... Евала момче, с тебе съм
![]()
![]()
П.П. Аз също залагам на Канон![]()
![]()
Ще цитирам Dave Huss-част от книгата му"Как да правим всичко с цифрова фотография"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-".....аз самият винаги,когато имам избор,снимам с фотоапарати Nikon,главно по причина,че ги ползвам вече 40 години и съм запознат с начина по който работят цифровите и лентовите им апарати.Ако бях ползвал Канон или Олимпус толкова дълго ,сигурно щях да предпочитам тях!Който и фотоапарат да изберете,стига да е от утвърдена марка-ще заснемете качествени фотографии,ако сте си купили евтин фотоапарат от никому неизвестна марка-пожелавам ви късмет-ще ви трябва.Най-добрият фотоапарат за вас е този,който се научите да ползвате и с който се чувствате удобно." Тая книжка е добра-препоръчвам я на всеки начинаещ в цифровата фотография/като мен/
Много е вярно това. Аз от доста време ползвам Fuji и съм му свикнал, но общо взето всички нови маркови апарати правят хубави снимки.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”