В момента глобул имат оферта за 700 мин (500 + 200 бонус) към всички за 39.90. Предложението било валидно до края на юни.
http://globul.bg/bg/postpaid.26.html?posm=26
Подходящ тарифен план за телефон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Подходящ тарифен план за телефон

Май ще ходя да преподписвам.
Аз сега съм на тази програма и имам само 500
Мерси, че сподели

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Как не им омръзна на всичките така наречени "оператори" да заливат пазара със реклами обещаващи как всяка сутрин руса мацка ще ти прави....омлет а после се оказва че не е руса мацка а черен негър и не ти прави омлет ами ти диша тежко във врата
Ама докато има хора виждащи само големите букви от цялата работа така ще е !

Stivi написа:Как не им омръзна на всичките така наречени "оператори" да заливат пазара със реклами обещаващи как всяка сутрин руса мацка ще ти прави....омлет а после се оказва че не е руса мацка а черен негър и не ти прави омлет ами ти диша тежко във вратаАма докато има хора виждащи само големите букви от цялата работа така ще е !
Напълно съм съгласен, че има много дребен шрифт, който скапва систевата, но тук е мястото да се изведът на яве, а не само да пишем, че ги има
velinsl написа:Боб и КОЛЬО не подходящи за месечни 500мин към всички.
Това се предплатени услуги услуги на МТЕЛ и ВИВАКОМ. Двете си имат своте предимства. Аз бях на БОБ, минах на КОЛЬО. В момента КОЛЬО е по-добра оферта. БОБ е предимство само за първия месец за 15лв 500мин към всички.
А каква е златната оферта на Кольо? Според мен също не трябва да се отчита на минута, ами на толкова, колкото си си изговорил !
При КОЛЬО се отчита първоначални 60 секунди както всички остаанали и после засичането е на секунда, за разлика от БОБ. Отделно, абонатите на Виваком (няма значение кой, поне един оператор) има или може да има безплатни или евтини минути към теб.
Недостатък на КОЛЬО, е че трябва да си заредил минути за да говориш(предплатена карта е), а при БОБ говориш колкото ти душа иска без да си заредил преди това ваучер.
Цените на минута са еднакви 10,8 стотинки на минути, 11 грубо.
Недостатък на КОЛЬО, е че трябва да си заредил минути за да говориш(предплатена карта е), а при БОБ говориш колкото ти душа иска без да си заредил преди това ваучер.
Цените на минута са еднакви 10,8 стотинки на минути, 11 грубо.
mirror написа:почакай до следващия месец колега
Ще има нови тарифни планове от БОБ ли колега, към следващия месец?

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Dom_ написа:Колеги интересува ме, да изразите мнение, кои от мобилните оператори смятате, че е най-коректен във фактурите ( май ще изключим Ментел). Питам защото продължават пародиите с този мобилен оператор и ми се иска съвет. Може да пуснете и оферта (говоря около 500-600 мин. към всички оператори месечно и ми се иска да плащам възможно най-малко ) !
Аз съм на неква 2000 безплатни, интернет и некви към другите мобилни оператори за 22лв на месец- Глобул.
Виваком ама служебна 200 към др. мобилни и 250 към виваком. Глобул на ваучер със 1000 вече натрупани към 3 номера

Най-доволен съм от глобул...до сега не са ме цакали година и нещо

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Аз съм на неква 2000 безплатни,
Тва предполагам е само за мрежата на глобул?
Жорка със сигурност е само за мрежата на Глобул иначе всички хора в България щяха да са на тази тарифа 

Сега подписах договор на БОБ, офертата не е до 20ти, още върви! 500те минути и 500те смс-а са за целият срок на договора, като договора е безсрочен и можеш да го прекратиш по всяко време, без да се плаща неустойка !! Неудобството е, че първоначално трябва да се платят 15лв за регистрация(но пък за тези 15лв получаваш 150мин и 150смса)
Като цяло мисля, че за момента е най-добрата оферта, а за надписване тепърва ще видя дали ще има. При такъв случай без проблем веднага мога да прекратя договора, но според мен нямат изгода да го правят, все пак това е отново на Мтел, а те искат да се върнат на пазара !
Като цяло мисля, че за момента е най-добрата оферта, а за надписване тепърва ще видя дали ще има. При такъв случай без проблем веднага мога да прекратя договора, но според мен нямат изгода да го правят, все пак това е отново на Мтел, а те искат да се върнат на пазара !

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
hooligans написа:Аз съм на неква 2000 безплатни,
Тва предполагам е само за мрежата на глобул?
Да колега 2000минути към глобул плюс още някоя друга минута, но трябва да си изровя договора за да ти кажа точно колко са към останалите мобилни мрежи

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Купих си Супер БОБ и няма да казвам колко съм доволен !!Всички други са в момента отдоло.500-500-500.Ходих днес до офиса им и ми казаха ,че днес е последен срок.Бързайтееее!!
Снощи звънях нарочно на целият указател.Нямаш договор !!
Нямат нищо с Мтел.Ползват мрежата им.Поне така ми каза момичето.

Нямат нищо с Мтел.Ползват мрежата им.Поне така ми каза момичето.
[quote="Dom_"]първоначално трябва да се платят 15лв за регистрация(но пък за тези 15лв получаваш 150мин и 150смса)
Тогава кака се вземат тия 500 минути?
Нали са 500, не 150?
Какво пак мотаят?
Нали са 500, не 150?
Какво пак мотаят?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:Dom_ написа:първоначално трябва да се платят 15лв за регистрация(но пък за тези 15лв получаваш 150мин и 150смса)
Нали са 500, не 150?
Какво пак мотаят?
Излезе ,че и те са мошенници!!Дойде ми фактура за 30лв .Отидох в офиса и ги направих луди!После ми обясни ,че било само първият месец така .Ама няма да им платя!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”