Удариме и избяга.Последствия след удара от КАТ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 26 окт 2006 11:40

много кофти...винаги има виновен и невинен в такава ситуация, добре че си се спрял, побоищата няма да ти оправят колата...знам как се чувстваш и мен са ме удряли и то таксиджия....ако имаш каско проблема ти е решен, ако не, както каза колегата по-горе-гаранционния фонд поема и такъв тип щети

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 26 окт 2006 12:20

Добре си направил, че не си използвал физ. сила...

БТВ...
Шампион 120-150 кила.. мисли, че хората са измислили пистолети..имай го предвид...

аз в подобна ситуация.. ако съм на мястото на тоз дето ще го бият, гърмя без да се замисля...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 26 окт 2006 12:46

wili98 написа:Добре си направил, че не си използвал физ. сила...

БТВ...
Шампион 120-150 кила.. мисли, че хората са измислили пистолети..имай го предвид...

аз в подобна ситуация.. ако съм на мястото на тоз дето ще го бият, гърмя без да се замисля...

поне с газовия....ся ще ме бият, ааа мерси, без майтап виждал съм такива ситуации, оня гърчавиая вади патлак и почва да пуца, колко му е акъла...от затвор се излиза

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 26 окт 2006 14:30

Pichaga написа:
wili98 написа:Добре си направил, че не си използвал физ. сила...

БТВ...

поне с газовия....ся ще ме бият, ааа мерси, без майтап виждал съм такива ситуации, оня гърчавиая вади патлак и почва да пуца, колко му е акъла...от затвор се излиза

Много точно го каза, колега. Внимавайте по пътищата и оставете бабаитлъка извън колата, щото .......

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Чет 26 окт 2006 15:32

Колега не че искам да се заяждам ама ако ти е ударил колата и ти си му налетял на бой,без той да ти е дал повод,ми се струва адски глупаво,всеки прави грешки.. представи си твоя син леко жулне някого и какво,оня да слезне да го претрепе ли ? Ако ти е дал повод разбирам, но иначе както казват колегите за едни ламарини струва ли си... ? А и всеки си намира майстова ако ще 220 см и 150 кила и световен шампион да си..

Съжелявам за офф-а,но честно казано не ми се струва редно това. :roll:

:офф

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Чет 26 окт 2006 15:32

малко съм извън темата ама се кефа да вида ,че във форума има и други колеги които тренират джудо ,ако не е тайна каде си тренирал ,може да се окаже ,че се познаваме ако искаш може и на лични :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 окт 2006 19:06

Та значи колеги да ви кажа точно как стана работата:
Прибирам се от една среща след работа в Сухата река по бул.Сливница и карам супер интелигентно не съм арогантен ,не бързам за никъде.На кръстовището с Константи Величков завивам на ляво и поемам нагоре към Стамболийски.Н асфетофара на Тодор Александров и К.Величков свети зелено остават 8 сек.(там има секондометър)аз карам едвам едвам навлизам в кръстовището,а зат мен 1 или 2 коли не си спомням точно,и точно по средата на кръстовището стигаме колоната отпред която опира на Стамболийски,аз спирам и хората зад мен също 3-4 сек.тръгва този охлюв като се движи едвам едвам,аз го виждам че идва към мен и започвам да му свиркам да спре и да изчака щото няма на къде да мърдам този обаче едвам едвам спира във вратата ми н акоето аз полудявам и започвам да викам -псувам и да слизам от колата като я изгасих междувремнно.Излизам навън и му викам абе педал кво праиш бре не ме ли виждаш закакво ме удари,а този направо ядосан слиза и налит ана бой и ми вика ти педал ли ше ме наричаш пред жена ми бре и посегва с песници,обаче аз очаквах нещо такова като го видях как слиза ядосан и се завардих от там един шемар и веднага да не отвърне го хвващам за гушата и за ръката като го питам за кво се бие .В този момен почнахме да се дърпаме и жена му се разрева и равика да престане,от там той тръгна да се качва в колата си и да се изнизва,а аз го предупредих че ще звънна в кат.от тамтий се изнесе и пое към Люлин а аз останах да звъня на КАТ,от там ми искаха номерата на двете коли,дадоха ми някакъв номер и ми казаха на другия ден да ходя в КАТ да ми издадът протокол,а на този ще ли да му скъсат гъза.Това е .
КОлкото до побоя не съм му много голям привърженик щото цялото ми сем. е изпатило с моя буен характер едно време,и съм съгласен че на секи му трябва 5г.олово в глават аот това по силно няма,съгласен съм с вас,но в такива ситуаций човек немисли,абсолютно немисли повярвайтеми.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 окт 2006 19:23

Та колеги да кажа как ме преебаха както и си мислех че ще стане ,затова трябваше да го счупя тоя кенеф от бой та да ми олекне сега,та:
Отивам днес рано 6.50часа бях там щото казаха че идват доста хора.Отивам аз първи скъсах се да чакам 1 час и към 8.15 идва дежурния огледа щетата(тя почти не се вижда) и ме викна вътре в стаята и почна да ме пита как е станало да му разказвам подробно по едно време ме прекъсва и ми вика че аз съм в нарушение :shock направо паднах,но той наистина ми доказа че е прав,защото като навлизаш в кръстовището на зелено ако неуспееш да се изтеглиш преди да пусне другите и някой те удари ти си виновен щото не си преценил ситуацията.Той ми вика ние хубаво ще направим протокол и ще го намерим този затова че еизбягал ще му скъсаме гъзерете,но ще гу изслушаме и него и ако е така както го казваш той има право да те удари и няма да има вина.Акт ще ти пишем на тебтой е 150 лв. и 16-17 точки :shock (викам ебаси мамата),а на него затова че е напуснал ПТП му прайме Акт,така че избирай квото речеш това ше прайме ,и аз гледах гледах и се оказа че те найстина са прави и земах и си тръгнах.
Е ,е затова ме еяд майка му стара.Сега с пръс у гъз извинявам се за израза,но така се получи :cry:

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Чет 26 окт 2006 19:23

Ае стига с простотиите! :lock:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 окт 2006 19:24

stil написа:Ае стига с простотиите! :lock:

Абе колега що неземеш да ми кажеш кое точно ти се струва простутия щото неразбирам :dontknow:
Ако не ти се чете оди легай ама недей да се изказваш неподготвен аре моляти се,щото може да се случи на секи ясно :evil:

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Чет 26 окт 2006 19:45

Кое, кое да ми се случи?

Да ме бутне някой - сигурно.
Аз да бутна някой - напълно е възможно.
Да наруша някоя от разпоредбите на ЗДП - в големите градове, особено в София понякога е неизбежно.

Тези неща обаче...
MITKO_DVD написа:...аз полудявам и започвам да викам -псувам и да слизам от колата... Излизам навън и му викам абе педал кво праиш бре...
...от там един шемар и веднага да не отвърне го хвващам за гушата...

няма как. :006:
...освен, ако не е пряко застрашена личността ми или на член от моето семейство.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 окт 2006 19:57

stil написа:Кое, кое да ми се случи?

Тези неща обаче...
MITKO_DVD написа:...аз полудявам и започвам да викам -псувам и да слизам от колата... Излизам навън и му викам абе педал кво праиш бре...
...от там един шемар и веднага да не отвърне го хвващам за гушата...

няма как. :006:
...освен, ако не е пряко застрашена личността ми или тази на моето семейтво.

Колега извинявам се много но ти май не четеш,написах че не съм привърженик на тези неща,но като стане сакътлъка немислиш въобще повярвай ми,колкото и странно да ти звучи това,това че стана так се извинявам ,но не ме убеждавай че има човек който няма да се разпсува когато някой калъф го удари нарочно повярвайми нарояно,е бате и ти да си и ти ще го отнесеш разбери.АКое е нещо случайно засякълте ,неможъл да спре ок на секи се случва ,но извинявай колата ми да е спряла ,а неговата да се движи едвам едвам ,аз да му свиркам и да му викам да спре че ще ме удари е те това него разбирам,а той да го прави нарочно :evil: е ше му счупа главата ако има следващ път и знаешли защо ,защото ми пука за колицата ми щото колкото имам го хвърлям по нея и за това немога да я прежаля туко така,а на теб може въобще да не ти пука за твоята и за това да овориш така,щото има секви хора.Така че аз съм на принципа това което го имаш дори и да не е много д аго цениш ,подържаш и обичаш,ако ти не си такъв човек ,съжалявам :x

Потребителски аватар
Geleto
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 26 окт 2006 20:36

Абе много си прав, че има моменти в които ти пада перде и действаш импулсивно и без да мислиш но се оказва накрая че си направил глупост за която можеш да съжаляваш цял живот.

Така както разказваш случката определено ти имаш вина да си на кръстовището.
Абе с две думи - ЧИД и и си го изкарай готино и друг път "умната" :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 26 окт 2006 21:27

Geleto написа:Абе много си прав, че има моменти в които ти пада перде и действаш импулсивно и без да мислиш но се оказва накрая че си направил глупост за която можеш да съжаляваш цял живот.

Така както разказваш случката определено ти имаш вина да си на кръстовището.
Абе с две думи - ЧИД и и си го изкарай готино и друг път "умната" :wink:

:да: ,това за пердето и за съжаляването цял живот съм абсолютно ама абсолютно съгласен,затова и се разделих с много работи
Мерси колега :D

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 26 окт 2006 21:40

Ами да ти кажа според закона и двамата не сте прави.
Ти защото си влязъл в кръстовището и е било ясно, че не можеш да се изтеглиш, а той защото въобще е влязъл при наличие на кола в кръстовището...

Както и да е..
Ей от такива простотии стават сакатлъците..

Лично аз си мисля, че пича не те е ударил нарочно а е блеял, или нещо е блеял, или се е занимавал да се разправя я с жена я с дете..

Съдейки по мен.. ако аз возя детето и жената.. не бих си правил такива опити за "обучение"...

тема за размисъл..
И аз си обичам колата.. ама за нея има резервни части.. и майстори..
А за мен няма.. ;)
нито за нервите ми..!!!!
просто трябва да се стараеш да не избухваш..че избухнеш ли.. не става да се укротиш лесно..

:lock: на темата за да не стават разправии..
...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”