Подарък за жена?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Подарък за жена?

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 9:46

Колеги давайте идея за подарък за жена, случая се касае за жена ми която след 10-тина дни има кръгла годишнина ,става на 30 (дано да не прочете :lol: ), искам да и подаря нещо хубаво и запомнящо се но не ми идват идей, идват но сда все неща които съм и подарявал, досега за рожденни дни и др. празници и подарявам злато (обици, гривни, пръстени, синджирчета и пр.), от доста време мисля да и взема някоя по-старичка дамска количка (има книжка от доста години, но не иска да кара, т.е. нещо по-ново не е финансово оправдано),но знам, че няма да я кара и това ме спира.
Т.е. съм в безизходица, ако някой има идей - моля да даде.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Подарък за жена?

Мнениеот scuba » Пет 06 юли 2012 9:51

аз бих подарил една почивка в Гърция или Турция

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 06 юли 2012 9:51

Е, напиши до колко пари, или поне ориентировъчно и верно се надявай да не прочете :)
И една дружеска забележка: една идея, много идеи (а не Идей, който е Богът на хрумванията).
:wink:

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 10:01

Dragon написа:Е, напиши до колко пари, или поне ориентировъчно и верно се надявай да не прочете :)
И една дружеска забележка: една идея, много идеи (а не Идей, който е Богът на хрумванията).
:wink:

Мерси за забележката.
До 2-3 хиляди лева, а ако ще е пак злато може и повече, все пак си е и инвестиция.

Впрочем и аз мислих за почивка, но за чужбина все ме влекът едни такива дестинации, от които на роднините им настръхват косите, из центална Европа сме ходили преди години,впрочем от доста време не съм излизал извън БГ, в Гърция и Турция за сега не съм бил, допълнително ме отказва за Гърция и проблемите които чета по форумите, че са имали Българи с полицията, а да ми смъкнат номерата на колата, тази доброволно няма да стане, т.е. от почивка ще стане death

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Пет 06 юли 2012 10:06

scuba написа:аз бих подарил една почивка в Гърция или Турция

И аз това щях да напиша, това поне ще е един хубав спомен.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 06 юли 2012 10:13

2.4I написа:..допълнително ме отказва за Гърция и проблемите които чета по форумите, че са имали Българи с полицията, а да ми смъкнат номерата на колата, тази доброволно няма да стане, т.е. от почивка ще стане death

РЕДОВНО пътувам до Гърция да се гмуркам. За 3 години НИКОГА не съм имал проблем с тяхната полиция. Има едно просто правило там - спазвай закона за движение по пътищата и никой копче няма да ти каже

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 10:15

onazi написа:
scuba написа:аз бих подарил една почивка в Гърция или Турция

И аз това щях да напиша, това поне ще е един хубав спомен.

ОК ще разгледам, но пак казвам не съм ходил, т.е. не е лошо хората запознати с региона да препоръчат нещо конкретно, щото като знам ако съм чужденец как могат да ме натресат в някоя призрачна местност в Дуранкулак, представена като райска оферта.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 10:20

scuba написа:
2.4I написа:..допълнително ме отказва за Гърция и проблемите които чета по форумите, че са имали Българи с полицията, а да ми смъкнат номерата на колата, тази доброволно няма да стане, т.е. от почивка ще стане death

РЕДОВНО пътувам до Гърция да се гмуркам. За 3 години НИКОГА не съм имал проблем с тяхната полиция. Има едно просто правило там - спазвай закона за движение по пътищата и никой копче няма да ти каже

ОК колега, но примерно - на колата ми стъклата ми са тъмни, като стане белята как да им обясня, че е заводско.И др. подобни за които като се сетя :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Пет 06 юли 2012 10:28

Ами ако не е почивка, може и някой красив дамски часовник или 2 дена в някой спа хотел за релакс ;-)

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 06 юли 2012 10:37

За такъв бюджет - спокойно хубава почивка някъде. Гърция например е добра дестинация, но не разбирам защо се акцентира върху кола? Хващате самолета и отивате на някой остров - няма коли, магистрали, полицаи, номера... хубаво е човек понякога да се сеща, че колата не е единственото транспортно средство :)

В зависимост от това каква почивка предпочитате - Испания и Португалия също имат какво да предложат. А ако не ви бие толкова на море, а по скоро на градски туризъм - по-добре Италия.

Алтернативно - хубав елегантен часовник... Или нещо елегантно от Swarovski (според мен масивното злато е отдавна демоде и кич).

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Пет 06 юли 2012 10:52

С тези пари веднага завеждам моята в Париж или Венеция.
Турция и Гърция ей ги къде са може да отидеш всеки ден дето се вика.

И силно подкрепям Харлампи за самолета, защото моя спомен от последната ми далечна разходка беше 50/50 колко яко е в Германия и колко 25 часа път се возих/карах.

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Пет 06 юли 2012 11:02

Сега започват намаленията в Милано, виж за билети от Wizzair и някое хотелче близко до центъра/мога да ти предложа няколко/ и ще си изкарате перфектно няколко дни с този бюджет.
Ако не ти се занимава-взимаш един айфон и си готов mhihi

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 12:15

eos написа:Сега започват намаленията в Милано, виж за билети от Wizzair и някое хотелче близко до центъра/мога да ти предложа няколко/ и ще си изкарате перфектно няколко дни с този бюджет.
Ако не ти се занимава-взимаш един айфон и си готов mhihi

Тия дни и намекнах дали иска да смени телефона с нещо по-ново, отряза категорично, мямала нужда от друг телефон.
Впрочем дъщеричката вече и купи подарък, докато обикалях за да разгледам какво предлагат като злато на едно място на щерката и хареса едно интересно медальонче, преди време бяхме се споразумяли, че ако иска нещо златно, да си събере пари, колкото струва аз плащам половината, другата половина тя, та направи сметка ,че има за половината и татко доплати останалото .По късно мога да кача и снимка на купеното медальонче.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 06 юли 2012 12:28

Zerga3GT написа:защото моя спомен от последната ми далечна разходка беше 50/50 колко яко е в Германия и колко 25 часа път се возих/карах.

Именно. А и от преди около 50 години почна предлагането на коли под наем при нужда ;)

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Пет 06 юли 2012 12:42

Ето какво купи дъщеричката.

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”