Какви пари??? Ако дойдеш тук до острова можеш да се прибереш с едно такова перфектно и ще ти стъпи на около 2500 лв! Аз лично такава кола от бг не бих купил никога,всъщност каквато и да било кола от бг де,като изключим някой от колите на хора от форума,дето ги знам що за стока са като хора и това ми е достатъчно да им купя колите при нужда без да правя и оглед,ако щеш.Ама такива са единици! В момента има едно 924 за 1000лв,перфектно,има един липсващ калник! Колата е като нова 2.0 литра е... Питай нещо конкретно.Слаби места почти нямат... Ако можеш да си позволиш 2.5 или направо 3.0 е най-добре... Представям си каква ще е от България...

Имай предвид,че това са коли на по 25+ години вече,някой са тръгнали да загниват.Отсега ти казвам,ако я купиш от България ще се прокълнеш... Ето ти въпросната кола!
http://s1167.photobucket.com/albums/q635/CollieLaa/Гарантирам ти,че ще е в пъти по-кола от това което евентуално ще купиш!
Другото което забравих да спомена,ще се озориш откъм части за интериор,калници,мигачи и тн,също,но се намират все пак.Докато интериора,табло,волан,седалки и други такива са ти много важни,погледни как изглежда колата която ти показвам,ако можеш сравнявай с тази дето ще гледаш...
Просто ще е добре да купиш кола а не гроб,за да не останеш разочарован! А волана няма значение откоя страна е,особено щом няма да се кара ежедневка...
Пиши ми ако имаш интерес към колата и не ти е проблем да пътуваш! Ще помогна с каквото мога!