Някой ако е слагал да сподели
Neon за колата...
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Neon за колата...
Здравейте колеги! Мисля да слагам т.н. Neon отдолу на колата(Пасат Б4) Т.е. ще го слагам след зимата
Но сега искам да питам колко ще ми излезне за отпред, отзад и отстрани ? И дали има някакви които са в маркучи като лашпичките за нова година ама да свети повече...
Мисля да ходя до Илиянци да видя там как са цените... И също така искам да сложа вътре в краката по-малки неон-чета колко ще ми излезне
Мерси много!
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Stivi написа:Да е някоя японска резачка да я накичиш ама на пасата ще е като на ....свинче звънче ! Но щом държиш да ти се смеят давай смело !
ако пасата има 17-ки джанти и окачване не мисля, че ще е като на свинче звънче - мое мнение
ако пасата е с 14-ки тасове и ако седи все едно е като на кибритени клечки - по добре недей
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Пиши ЛС на Amorphis-той продава ЛЕД-нямат чупене и са страшни ,а цената им е на прите на неон.Освен сичко друго са гъвкави и можеш да правиш вариации като да ги слагаш в фуги.Аз премислям да сложа на моита на радиатора да свети леко през решетката и в калниците да свети през джантите-което си е баш тарикатско.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:Stivi написа:Да е някоя японска резачка да я накичиш ама на пасата ще е като на ....свинче звънче ! Но щом държиш да ти се смеят давай смело !
ако пасата има 17-ки джанти и окачване не мисля, че ще е като на свинче звънче - мое мнение![]()
ако пасата е с 14-ки тасове и ако седи все едно е като на кибритени клечки - по добре недей
Пасата има много хубава стойка и е с 14" лети джанти не е някой с тасчета
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
osvirepql написа:Това за неона ми беше като идея ще помисля пак има времеВие ме направихте на....
До пролетта има време за размисъл
А за неончетата в карката какво ще кажете
Колко горе долу струват 4 примерно ?
аз съм сложил свето диоди,като съм ги скрил под корите отдолу при караката и съм ги насочил надолу.много е яко защото не се вижда източника на светлина.всеки свео диод ще ти свърши работа, дори и тези от запалките
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:osvirepql написа:Това за неона ми беше като идея ще помисля пак има времеВие ме направихте на....
До пролетта има време за размисъл
А за неончетата в карката какво ще кажете
Колко горе долу струват 4 примерно ?
аз съм сложил свето диоди,като съм ги скрил под корите отдолу при караката и съм ги насочил надолу.много е яко защото не се вижда източника на светлина.всеки свео диод ще ти свърши работа, дори и тези от запалките
Да и това е идея
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
ДА СПОДЕЛЯ И МОЯ ОПИТ:
ТОВА Е КАЛИБРАТА, КОЯТО КАРАХ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ.
САМ СИ "ИНСТАЛИРАХ" НЕОНА. ДВЕ ПРЪЧКИ СИНИ ОТ СРЕДНАТА ДЪЛЖИНА САМО ОТ ПРЕД И ОТЗАД. НАД НЕОНОВИТЕ ЛАМПИ СЛОЖИХ РЕФЛЕКТОРИ И УВЕЛИчИХ ЕФЕКТА. НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИЖДАХА. СТРУВАХА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ЛЕВА ВСИЧКО
МНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ НЕОН СЕ СЛАГА САМО НА КОЛА С 2 ВТАРИ И ЩО ГОДЕ С НЯКАКВА СПОРТНА ФОРМА.
А СЕГА ДОРИ И ДА ИМАХ СПОРТНА КОЛА НЕ БИХ И СЛОЖИЛ НЕОН. ПРОСТО ПРЕДИ 4 ГОДИНИ АЗ И ОЩЕ НЯКОЛКО КОЛИ В ГРАДА ИМАХМЕ НЕОН, А СЕГА ВИЖДАМ ДОРИ И ЛАИДЧКИ ДА СВЕТЯТ КАТО КОЛЕДНИ ЕЛХИ! И ТОВА С МАРКУЧИТЕ С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ СИ Е ДОСТА СМЕШНО.
НЯМА СМИСЪЛ НЕ СЛАГАЙ Е МОЯ СЪВЕТ
ТОВА Е КАЛИБРАТА, КОЯТО КАРАХ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ.
САМ СИ "ИНСТАЛИРАХ" НЕОНА. ДВЕ ПРЪЧКИ СИНИ ОТ СРЕДНАТА ДЪЛЖИНА САМО ОТ ПРЕД И ОТЗАД. НАД НЕОНОВИТЕ ЛАМПИ СЛОЖИХ РЕФЛЕКТОРИ И УВЕЛИчИХ ЕФЕКТА. НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИЖДАХА. СТРУВАХА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ЛЕВА ВСИЧКО
МНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ НЕОН СЕ СЛАГА САМО НА КОЛА С 2 ВТАРИ И ЩО ГОДЕ С НЯКАКВА СПОРТНА ФОРМА.
А СЕГА ДОРИ И ДА ИМАХ СПОРТНА КОЛА НЕ БИХ И СЛОЖИЛ НЕОН. ПРОСТО ПРЕДИ 4 ГОДИНИ АЗ И ОЩЕ НЯКОЛКО КОЛИ В ГРАДА ИМАХМЕ НЕОН, А СЕГА ВИЖДАМ ДОРИ И ЛАИДЧКИ ДА СВЕТЯТ КАТО КОЛЕДНИ ЕЛХИ! И ТОВА С МАРКУЧИТЕ С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ СИ Е ДОСТА СМЕШНО.
НЯМА СМИСЪЛ НЕ СЛАГАЙ Е МОЯ СЪВЕТ
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”