Последната година реших малко да си променя колата,но да не променям драстично външния вид.
Първото нещо което направих беше закупуване на джанти и затъмняване на стъклата.
След това реших да сменя цвета на осветлението,сега искам и врътки за парното и за фаровете да са в червено ще стои ли по добре?
След това направих поставка за кафе,сложих термометър за външна и вътрешна температура и подлакътник.
Поиграх си и с cd-то махнах грозната флашка да не стърчи така и прекарах кабелче до барчето от там да се поставя флашката.
След това сложих релета на фаровете(резултата е добър но не това което описват че много повече свети),направих функция за "дневни светлини(DRL)",и функция "изпрати ме до вкъщи" работи само когато стане тъмно.Имах идея и за функция когато влезеш в тунел или стане тъмно да пуска автоматично фаровете,но засега е само идея.
Закупих си аларма много се радвам на нея има функция за отваряне на багажника и на капака,на които да се похваля че мога да отворя капака от дистанционното не ми вярва,и като се отвори не знаят какво да кажат

Засега толкова имам още много идеи дано да ги осъществя и да стане добър проект.
Сега имам проблем със симеринг на разпределителния вал но дано по бързо да го оправим.