колата е пасат б3 мотор РП,комби ако има значение
Тампон преден мост Пасат Б3
Тампон преден мост Пасат Б3
Здравейте колеги.Търся информация относно тампона,който се намира в близост до стартера.Мисля,че на предния мост се казва,но не съм сигурен.Ако може да ми дадете размери на този тампон и ориентировъчно цената му ще съм благодарен.Пробвах с търсачката ,но като не знам как да формулирам името му как да намеря информация 
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Тампон преден мост Пасат Б3
Тампона е третия тампон на двигателя, 2 планки от диференциала и скоростната кутия са закачени на него. 20 до 30 лева му е цената.http://ci.catcar.info/audivw/vw/084/084048000.png №18 на тая схема е тампона за който говоря
колега този тампон,който ти ми посочи (18) не е ли в дясната част като застана пред колата ? мен ми се върти номер 9 да е този,за който говоря.отпред е точно,зад радиатора 
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
За такъв тип тампон ли става дума :

Ако да това се нарича "маслен тампон" и държи двигателя
За актуални цени нямам представа но по моргите ги продават от 10 до 20 лева някъде

Ако да това се нарича "маслен тампон" и държи двигателя
За актуални цени нямам представа но по моргите ги продават от 10 до 20 лева някъде
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
kr1s0 написа:колега този тампон,който ти ми посочи (18) не е ли в дясната част като застана пред колата ? мен ми се върти номер 9 да е този,за който говоря.отпред е точно,зад радиатора
Номер 9 е тоя който колегата е дал снимки в предното мнение, но той не е на моста, а на гредата под радиатора и е в средата точно. №18 е отзад в дясно, цените им нови са приблизително еднакви 20-30 кинта по спомен.
Да ,значи съм объркал.Точно на гредата отпред е.
Благодаря за информацията колеги.