Има ли готови дъна за бани примерно 1.5 на 1.6 метра и ако има трябва ми да е със необходимите дупки за тоалетни, мивки, сифони..
Ако се сещате за други по читави начини, за да изолирам добре пода от влага ще съм ви благодарен ако ми кажете...

Spectre написа:Колеги изправен съм пред проблем... Искам да си построя баня в една стая... Проблема е, не знам какво да използвам като дъно за банята.. Долния етаж също е наш и не ми се иска да има петна и течове по тавана постоянно..![]()
Има ли готови дъна за бани примерно 1.5 на 1.6 метра и ако има трябва ми да е със необходимите дупки за тоалетни, мивки, сифони..
Ако се сещате за други по читави начини, за да изолирам добре пода от влага ще съм ви благодарен ако ми кажете...
Замазка с наклон и сифон за оттичане ,а под нея прегъната хидроизолация
Rabbit_TDI написа:Ми то това май е единствения реален.Двоен под няма да те спаси от теч най-много да го забави няколко дена.Трябва да внимаваш и какви тръби слагаш и къв майстор ги слага.Има предвид че минимална душ кабина е 90/90 въпреки че по магазините може да намериш и 80/80 и че в нея се влиза по диагонал.Оста на кенефа трябва да е на 35 от душ кабината и на 45 от стената.Предвиди място и за инсталациите защото понякога изяждат доста ценни 10-15 см.Мислил ли си всъщност от каде ще прекараш вода и канал?Преградните стени също ще ти отнемат минимум 15 см.
Muncho написа:Душ кабина няма ли да ти свърши работа.. също така за да не се загрозява много стаята можеш да направиш преградните стени от стъкло с матирана повърхност.
и можеш например да поставиш някакво ефектно приглушено осветление зад тях, така че когато си в стаята бяната ти да "сияе" в синьо, зелено или какъвто цвят си искаш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта