Покупка-мнение за Golf 4 1.6 SR
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Покупка-мнение за Golf 4 1.6 SR
Здравейте колеги.
Последна промяна от richko25 на Пон 12 апр 2021 15:29, променено общо 1 път.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: Покупка-мнение за Golf 4 1.6 SR
Колега, бягай от тази кола. И 100 и 1000 мнения да изпишем тук все тая. Или вземи 1 майстор твой човек на автомобили и отивайте на оглед! Но по нещата, които описваш... БЯГАЙ!
Може да разгледаш обявите тук във форума!
Може да разгледаш обявите тук във форума!

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Покупка-мнение за Golf 4 1.6 SR
Здрасти колега,
според мен си струва да поогледаш още. Относно техническото състояние не претендирам д разбирам много - маслото около колекторите
може гарнитурата на главата да е за смяна.
Ако не се лъжа, (понеже често следя обявите в Мобиле и особено за VW Golf) тая кола се продава от доста време - направило ми е впечатление, че липва копчето на ел. огледалата.
За сервизната книжка - едно на ръка, че може да не е автентична. Второ - щом до 2006 е била на 160 000, почти сигурно е че сега ще е доста повече поне 260 000.
Ето ти една обява от моя бележник http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - колко е читава не мога да кажа. На снимки изглежда добре. Както казах - потърси повечко, все пак не купуваш нещо дето ще го ползваш месец или два
според мен си струва да поогледаш още. Относно техническото състояние не претендирам д разбирам много - маслото около колекторите

Ако не се лъжа, (понеже често следя обявите в Мобиле и особено за VW Golf) тая кола се продава от доста време - направило ми е впечатление, че липва копчето на ел. огледалата.
За сервизната книжка - едно на ръка, че може да не е автентична. Второ - щом до 2006 е била на 160 000, почти сигурно е че сега ще е доста повече поне 260 000.
Ето ти една обява от моя бележник http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - колко е читава не мога да кажа. На снимки изглежда добре. Както казах - потърси повечко, все пак не купуваш нещо дето ще го ползваш месец или два