Полото е 92г. 1.0кубика моноинжекция.Извинете за глупавия въпрос но нямам никво инфо

Maks написа:Искам да си засека разхода на гориво и се чудя като почне да привършва дали ще почне да мига някаква лампичка(да знам дали да си нося туба)и друго,за какво служи лампата в крайно вдясно на таблото?
Полото е 92г. 1.0кубика моноинжекция.Извинете за глупавия въпрос но нямам никво инфо
Искам да си засека разхода на гориво и се чудя като почне да привършва дали ще почне да мига някаква лампичка(да знам дали да си нося туба)
... и друго,за какво служи лампата в крайно вдясно на таблото
nii написа:Аз бих ти препоръчал да заредиш до дупка, да караш примерно 200км, и после пак до дупка. Ако влезнат 12 литра = 6 на 100....
Тва разбира се ако имаш пари за пълен резервоар ...
stil написа:При мен - за нищо. Вероятно в други модификации обслужва някакви екстри.
nii написа:35 литра? мойто събира 45
angie_bg написа:Засичам от 5 години. Всеки път си записвам изминатото разстояние и налятото гориво (и парите за ремонти, консумативи). Никога не съм карал пълно-пълно (по финансови причини). При 35000 км с 2500 л, което прави 7.2/100 разликата от макс. 45 л. не е съществена. Освен това си правя и други статистики - напр. първият ми километър струваше 2500 лв, а сега 0.16 лв.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта