Вече проверяват и амортесьори на Г Т преглед
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Вече проверяват и амортесьори на Г Т преглед
Вчера минах на годишен технически преглед и видях че според изискванията на ЕС се проверява и състоянието на амортисьорите.Така че има още една опция да провериш състоянието на автомобила си!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
така е ама щот' са ни тъпички управляващите... аз тая година като бях на преглед имаше биг мама скендъл с тоя щото ми заяви че трябва да покрия евро4 иначе нямало да мина... е как да го покрия като заводски покривам евро 1 (или най много 2 да беше...)? от недомислици-аман!
та затва за газовете-трябва повечко да помислят! иначе и аз съм яко за по строги мерки при техн. прегледи-а не да ми гледат само външен вид и дали съм я измил!
баси которите се движат а който е набил торба с пари за да му е колата технически безукорна-с него се уяждат за некфи глупости!!! 
та затва за газовете-трябва повечко да помислят! иначе и аз съм яко за по строги мерки при техн. прегледи-а не да ми гледат само външен вид и дали съм я измил!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като минах преди месец на преглед останах приятно учуден - сервизът беше оборудван с нов стенд за газове, за спирачки и амортисьори. Така трябва и да бъде. Не че не бях малко пепеляв...всичко си мина на 6!
Ама като гледам какви морги движат из града...не е истина просто. Ръждата буквално капе от тях...мирише на абортирали катерички...ръмжи като мечка-стръвница-алкохоличка.
Направо ме хваща срам, когато дойдат немските колеги...
Ама като гледам какви морги движат из града...не е истина просто. Ръждата буквално капе от тях...мирише на абортирали катерички...ръмжи като мечка-стръвница-алкохоличка.
Направо ме хваща срам, когато дойдат немските колеги...
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:Аз не виждам проблем тук! Какво лошо има да си провериш амортесьорите още повече , че е безплатно!
Аз бих бил доволен, ако ми ги бяха проверили. Те предните ми са на половин година, ама задните нямам идея как са. Освен спирачките нищо не погледнаха, дори и светлините (точно тогава не ми работеше крушката за късите на единия фар). И ме пуснаха с не добре работеща ръчна... която мисля да оправя в най- скоро време, въпреки че ръчната я ползвам 1-2 пъти годишно...
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Geleto написа:Аз не виждам проблем тук! Какво лошо има да си провериш амортесьорите още повече , че е безплатно!
В сервиза на Закс(или ДиН) в подуене правят безплатен тест на амортисьори. Преди две години там си правих. Изкарват ти на хартия трептенията и затихванията на всъко колело
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1462350
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”