антифриза и каквото имаше за смяна по окачването но не след дълго време на радост че колата е читава започна да пуши синкав пушек и започна съответно да ми намаля маслото на щеката
закарах колата във сервиз на vw и там ми казаха че съм попаднал на добър продавач и лош купувач.Съответно ми казаха че главата ми била износена и аз ги попитах как така е износена и те ми казаха че PD били в главата и след дълга работа се износвали леглата където са били дюзите и от там се процеждало масло в цилиндрите и затова ми горяла.Но мен малко не ми се вярва на тези тарикати защото колата гори 1 литър масло 10w 40 за turbodiseli на 1200 км. дали е възможно да преминава оттам маслото или просто са за смяна сегментите но има и друго колата ми не може да вдигне повече от 170 и сега така я карам и доливам масло дали може да възникне някакъв по голям проблем ако някои се е сблъсквал с тези проблеми ще съм благодарен да сподели как се е справил и колко му е струвало примерно смяна на сегменти или гумички на клапани или каквото и да е било само да е довело до положителни резултати.Благодаря предварително и извинявам се ако е имало такава тема но аз не я намерих.
,ако са сегментите-лошо,няма да можеш да се оправиш на местно ниво(в Димитровград),ще трябва да търсиш помощ навън,което много усложнява нещата