Мнения за Suzuki Swift

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Чет 18 дек 2008 10:05

Колега emdless4 и аз съм на това мнение за SX4 майка ми има такова и е доста хубаво за 1.9 мултиджет инжекция има хубаво ускорение, Абе става вземи си такова

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Чет 18 дек 2008 11:06

astragt написа:Динамиката не е впечетляваща, иначе си набират , има си мощност и подържа скорост, но в ниските никак ги няма, но както писах е с дългички скорости...
а за спорт версията му да се изсипат 28к си е лудост...

Ами то 4х4 с всичките му екстри от сайта пишат,че е 27к... А бе ще го мисля....
Сега се оказва.че се води на адреса на лизинга,което много ме спира...Щото мисля да му извадя 70лв за винетка,ама тогава не става.А да му плащам някъде паркинг още 100 лева и парите ще свършат .А иначе аз не харесвам големите коли!!Така че трудно да се кача на нещо по-голямо от Ибизата или Голф 3-ка:)

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 18 дек 2008 16:59

BastunSelski написа:
astragt написа:Динамиката не е впечетляваща, иначе си набират , има си мощност и подържа скорост, но в ниските никак ги няма, но както писах е с дългички скорости...
а за спорт версията му да се изсипат 28к си е лудост...

Ами то 4х4 с всичките му екстри от сайта пишат,че е 27к... А бе ще го мисля....
Сега се оказва.че се води на адреса на лизинга,което много ме спира...Щото мисля да му извадя 70лв за винетка,ама тогава не става.А да му плащам някъде паркинг още 100 лева и парите ще свършат .А иначе аз не харесвам големите коли!!Така че трудно да се кача на нещо по-голямо от Ибизата или Голф 3-ка:)

Имаш впредвид, че живееш в район със синя зона ли? Че нещо не схванах!? Ако е така, бъди сигурен, че имат някакво решение в такива с лучаи с коли на лизинг. Сега слушам по радиото, че вървят реклами за дизелите им до 5000лв. отстъпка /само за дизелите суифт, сх4,гранд витара/. Поинтересувай се, още повече в момента всички вносители са доста зле с продажбите , така че може и на пазарлък да го удариш.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Мнения за Suzuki Swift

Мнениеот Dead man » Пон 19 дек 2011 17:45

Имам следното питане :

На кого е дизеловия двигател монтиран в мъника ??

Някакви проблеми или сериозни недостатъци има ли тази кола... :roll:

Всяка информация е добре дошла. :012:

car_lady
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот car_lady » Пет 17 авг 2012 15:23

Здравейте , имам Сузуки Суифт от 2007, 1,3 бензин с механична трансмисия автоматизирана компютъра е AISIN . Появи се проблем с придърпване, подскачане при спиране и тръгване , и когато превключвам скоростите има силен удар . Можете ли да ми кажете къде ще ми оправят колицата .?

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пет 17 авг 2012 17:03

Имам две познати с такива "бивши коли" Както каза един колега в първите мнения много им бягат дупетата.И двете бяха зверски блъскани.Едното през таван то беше автоматик,другото с ръчни скорости, доста се завъртяло и се блъснала в мантинелата отпред и отзад.В момента едната ми позната кара Волво,другата си взе Санг Йонг Екшън :063: И двете не искат да поглеждат суйфтовете,страх ги е, макар да са на по 20 30 000 км.
maikomila

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”