Критериите, по които търсих такъв голф бяха, да има задължително климатроник, борд компютър и 4/5 врати. Този отговаряше на всички мои изисквания. Естествено и стандартните за голф екстри като ABS,ASR, 4 airbag-a,ел стъкла и огледала,плитко рекаро(за жалост без потгрев). Имаше тук-там външни забележки.Задната броня беше леко натисната и боята се беше понапукала, но колата я взех с каско и тази щета не беше заведена и от застрахователната фирма ми я изплатиха. Естествено бронята беше оправена веднага. Колкото до мотора, километража, когато я купих, показваше 67 ххх километра. Със сигурност е бил въртян(според мен де), но до сега нямам никакви оплаквания по него. Когато я взех смених всички консумативи(ремъци,ролки,филтри,масло,антифирз и т.н.). Колата беше със затъмени задни прозорци, предните също бяха леко затъмни с форлио. Няколко пъти имах проблеми с управниците на реда на излизане от София, искаха да ме спират от движение, но се разбрахме по някакъв начин. Също така отпред и отзад е с оригинални черни емблеми, които си пасват идеално с цвета на колата. Оригиналните джанти 16" също са боядисани в цвета на колата. Забравих да спомена, че колата е с алуминиев интериор. Ето още няколко снимки от една слъчева варненска фотосесия

Ето и един хубав градски разход в неделна утрин обаче