Не знам да рева или да се радвам , но го взех тва Vento

. Малко е боядисвано отзад от към шофьорската страна , до каде по-точно не знам но............
Иначе всички стъкла са еднакви , предполага се че не е било нищо сериозно , а и от вътре пък от към багажника хич не е пипано , къв ли му е бил проблема пак не знам
Момчето от което го взех казва че така го е взел от Германия .
Иначе останових че добре тегли . 170км. в час ги прави само с настъпване , без чакане да набира . Като го пробвах от начало на 140 на 4'върта ми прекъсна за миг , но на връщане към София пак го тествах 2'пъти и го нямаше този момент . Мисля че не пуши , вие ще се произнесете . Има едно тресене като например съм с тънко газ на под 1500 оборота на такава предавка която е висока за тея обороти на пример на 5'та с 50-60 при 1200 оборота или на 4'върта на 30 с 1200 оборота , но подам ли малко газчица веднага дръпва и спира тресенето . И едно Audi B4 1.9TDI Карах и то така притрисаше , но тресеше само таблото а тук е по силно и купето го усеща. Не знам за сега кво е , чудя се да не са тампоните на двигателя афиф . Има и малък проблем със стартерчето , тоест на около всичките 20 паления дет му направихме , два пъти след връщането на ключа има едно изсфирване , но Ваското , Баща ми и момчето от което го взех казват , че са някви фтулки и се оправя .
На сам , я карах с между 70 и 100 км в час , два пъти и вдигах 170 , но естествено след това изключвах от скорост и по енерция . На няколко пъти като ме поизнервяше някой от зад мен , вдигах по 140 . Значи , заредих му 12 литра нафта на ОМВ и като изминах точно 250км. още не се беше върнала стрелката там дет бях заредил , като и по баирите карах супер мощно , на газ - спирачки . За сега съм доволен , дано все така да е