VW_FEN написа::shock Хора, вие добре ли сте23 лева за някви чистачки лелее, 15 години ли ще карате с тях, та ги вземате толкова скъпи?
с 23 лева напрао ше преям и ще ми останат и да се напия
ихихих за 6 лева едни чистачки вършат перфектна работа. Това вече е дребнавост нашето тука - 30 лева за чистачки
Разбирам да дадеш 100 лева за свещи, ама 20-30 за чистачки
lowrider написа:Днес минахме през практикер с един приятел 'подлъгани' от колега с прИмоционалната цена,но не намерихме нищо такова и взехме едни бош туин 45см за 23лв
kokovanev написа:И аз съм с Валео, но 53/45, а не 53/48, каквито уж трябва да бъдат. При оригиналните чистачки за Г3 метала на късото перо е с дъга, повтаряща извивката на уплътнението на челното стъкло. Ако изправиш тази дъга ще получиш 48 см. Реално е маалко по-къса /като обща дължина/ заради извивката. Когато пробвах Валео-то 48 см, се оказа, че в края закачва, защото е права /има извивка само по стъклото - като всички, но не и по "вертикала", като оригиналната/.
Дългата ми чистачка пък беше със спойлерче за натиск при висока скорост, но като видях цената на нова Валео със спойлерче се отказах и взех нормална. Не съм сигурен, че обясних всичко като хората. С 2 думи - нямам никакви оплаквания от чистачките Валео, според мен са мн. добри.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 95 госта