! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот STEYN » Съб 08 сеп 2012 16:58

Събота да не е обявен за "Ден на идиота" във Варна, а аз да съм пропуснал? Излязох за 20 минути с колата и за 6 километра три различни автомобила се движеха с 80-90 между лентите, минавайки адски близо до останалите коли. А снощи това стори и един колега със стикер на клуба с Голф 3 :applause:

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Съб 08 сеп 2012 22:27

Като заговорихме за варненци :applause: Днес един варненски бек от най дясна лента влезе в средната където бях аз и ми сече пъта, мина на някакви сантиметри от предната ми броня и след като му свирнах почна да маха с ръце и да ми прави някакви жестове. Посочих му дясната лента и му направих жест с ръка, че се пуска мигач а той ми показа среден пръст... Уцели ме, че бях в добро настроение. mhihi

Потребителски аватар
veronika92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veronika92 » Съб 08 сеп 2012 23:57

От известно време забелязвам, че е нормално да ти правят обратен завой на двойно непрекъсната линия, на 50 метра преди светофара, който ти свети зелено :beat_butt2

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Нед 09 сеп 2012 18:53

Не знам дали има писано скоро за пътя Асеновград-Кръстова гора, макар че видях доста форумни коли при манастира. Пътя осеян със стъкълца от фарове и мигачи и множество надгробни камъни около пропастите не влияят на множеството шофьори, които си мислят, че са на писта на Колин Макрии и има копче esc :screwy

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 09 сеп 2012 19:28

rainheart написа:Не знам дали има писано скоро за пътя Асеновград-Кръстова гора, макар че видях доста форумни коли при манастира. Пътя осеян със стъкълца от фарове и мигачи и множество надгробни камъни около пропастите не влияят на множеството шофьори, които си мислят, че са на писта на Колин Макрии и има копче esc :screwy

Ходих преди няколко години и още имам лоши спомени!2 коли си хвърлиха водата ,но Голфа издържа.Много е красиво и природата е страхотна ,но повече не бих отишъл.Тогава ситуацията беше такава ,че трябваше да се отиде ,но за жалост не помогна с нищо!

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Нед 09 сеп 2012 22:26

rainheart написа:Не знам дали има писано скоро за пътя Асеновград-Кръстова гора, макар че видях доста форумни коли при манастира. Пътя осеян със стъкълца от фарове и мигачи и множество надгробни камъни около пропастите не влияят на множеството шофьори, които си мислят, че са на писта на Колин Макрии и има копче esc :screwy

Е, че то копчето Esk е шорткът към отвъдното пък и ти.

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Пон 10 сеп 2012 11:18

Включването в кръговото на 4-ти километър откъм зала Арена Армеец се превърна в свинщина.
Преди бяха 2 ленти и всички се движиха чинно. Но от известно време направиха и 3-та която ти позволява да направиш обратен завой малко преди кръговото.
Тази 3-та лента която не води към кръговото, масово се използва от тарикати да изпреварят няколко коли. Така или иначе после трябва да се включат към чакащите и се получава много нервна ситуация.
Тъпо е когато сульо и пульо се прави на тарикат и изпреварва нормалните шофьори.
Още по-тъпото е че няма какво да се направи.
Още още по-тъпото е че това предизвиква верижна реакция и положението там се влошава.
Предвиждам скоро там да настане касапница защото масово се пререждат, съответно пък тея които са в правилната лента не пускат място и става майко мила ...........

Тоя четвъртък пък на път за Гърция преди границата, насрещното стана втора лента за състезатели. Хората които идваха от Гръцщата граница бяха в потрес и в банкета в повечето случаи заради летящите коли срещу тях. Това е просто безумие. Незнам какво му става на тоя свят. Шофьорите полудяват.
С какъв акъл с мръсна газ ще влезеш в насрещното за да изпревариш няколко коли и да рискуваш живот, коли и т.н.

Последна промяна от dobrin на Нед 16 сеп 2012 21:14, променено общо 3 пъти.
Причина: Поправено от Алианц Арена на Арена Армеец.

Потребителски аватар
veronika92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veronika92 » Вто 11 сеп 2012 1:21

Тази вечер пак ми правиха обратен завой на двойно непрекъсната линия. В надежда до гробищата една стара кола , мислех че е пасат 2 , ама приятелят ми Рошко, каза че тази кола била 'широко' не знам как се пише на английски. Та тази кола просто спря в лавата лента без мигач, аз набих яки спирачки, оня се сети да даде мигач, изчаках го да си завие към автосервиза. Абе как може в сръбско да глобяват за настъпване на двойнонепрекъсната линия а тука всеки селски тарикат да нарушава ? Имаше и стикер на ФОРУМА този идиот.

Потребителски аватар
TedoM
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TedoM » Вто 11 сеп 2012 1:32

@veronika92 Scirocco се пише колежке ;)
Все по-често ми се случва на КПП-то при Горубляне идващите от панчерево и т.н. да правят левият завой и да чакат да ги пусна пред мен. Вчера за работа една девойка беше много настоятелна с един джип по-висок от колата ми. :shock Даже когато не успя се опита 3-4 пъти да ме изпревари срещу идващите насреща коли :screwy На последния опит щеше да се забие в един ТИР :screwy Господ пази лудите.

Потребителски аватар
goderzi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот goderzi » Вто 11 сеп 2012 9:26

veronika92 написа:Тази вечер пак ми правиха обратен завой на двойно непрекъсната линия. В надежда до гробищата една стара кола , мислех че е пасат 2 , ама приятелят ми Рошко, каза че тази кола била 'широко' не знам как се пише на английски. Та тази кола просто спря в лавата лента без мигач, аз набих яки спирачки, оня се сети да даде мигач, изчаках го да си завие към автосервиза. Абе как може в сръбско да глобяват за настъпване на двойнонепрекъсната линия а тука всеки селски тарикат да нарушава ? Имаше и стикер на ФОРУМА този идиот.

Това с мигачите много ме изнервя! Има доста идиоти, които не стига , че набиват спирачки както си карат... тръгват да завиват и едва тогава се сещат за мигача.
Тази сутрин щяхме да се навървим няколко коли заради един такъв урод... на косъм бях.
Да си завиват на където си щат, ама да бутнат тоя мигач по от рано .
Миналата година сритах един таксиметров пред дома след като отнесе комшията с Микричката, която тъкмо си беше купил. Той млад шофьор и не видя да има мигач... Дорева му се на пича и аз побеснях :banghead:

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Вто 11 сеп 2012 22:36

поредния уличен състезател в отчайващ опит да се направи на интересен с ... завой на 360 градуса :063:
явно не са му обяснили добре как се прави "слънце" mhihi

Последна промяна от Varbona на Сря 12 сеп 2012 9:26, променено общо 1 път.
Причина: оправих линка

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 11 сеп 2012 23:05

СМ 9001 Ауди Q7...див селянин подвизаващ се 2 дена в СтЗ(поне).Засече мен и още един човек за 200метра и превзе малък бордюр...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 14 сеп 2012 18:12

Днес докато отивах до магазина за "ЛеБ" mhihi Не по мое желание присъствах на "разтунинговане" на два автомобила, които се удариха почти челно (неможах да снимам защото тръгнах да видя дали не има ранени) Но нямаше ранени, само свити ламарини! Просто единия с Опел Вектра (РОм)навлезе в платното на насрещно идващата кола Голф 3 която пердашише с 60км/ч поне, и стана варгало! Направо не повярвах че може да стане такава идиотска заварка в 8 часа сутринта :horror:

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Нед 16 сеп 2012 15:19

Днес пресичайки с майка ми 1 от булевардите в града в който живея 1 идиот с автобус още от далеч ни видя,че с майка ми сме на пешеходната пътека,но нямаше намерение нито да намали нито да мине в лявата лента зада ни избегне,а направо идваше отгоре ни и може би на около метър;2 дистанция от нас идиота реши да ни заобиколи.Още треперя като се сетя,че тоя идиот можеше да мине отгоре ни :cry:

Потребителски аватар
veronika92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veronika92 » Нед 16 сеп 2012 19:15

Днес покарах малко колело в паузата докато нямаше дъжд , ходих до Кауфланд.
Пресичам си аз с колелото път с 2 ленти в едната посока и 2 ленти в другата посока, на пешеходна пътека съм по средата и си бутам колелото. Един идиот реши да ме заобикаля в насрещното. Аз съм малко дива и бутнах колелото за седалката да отиде 1-2 метра напред, оня идиот толкова рязко зави, че чак се завъртя, чак ми стана съвестно.

Върни се в “Пътеводител”