аз я отключих рано рано и съм с нея много е добра колата!!!
то зависи какво е избрал аз избрах tuner
Айде ба рацери (за новото NFS)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Днес най-накрая успях да отделя 5.5GB за игрицата. Впечатленията ми са следните:
Тъй като не мога да пусна на 100% детайли,мога да кажа че графиката е сравнително добра, малко тая тъмница не ми харесва ама нали стрийт ресийнг ала бала
Много ме впечатли звука,доста мощен и реалистичен поне на Маздата в началото,не ми се мисли какъв е при "мускулите".
Дрифта - направо са се престарали,някакви невероятни плъзгания,все едно си на лед,както и да е
Customize - на чарколяците, много добра идея,вече всеки може да си спретне това което на него му харесва.
Джанти- ох,на Бати
Това е засега
Тъй като не мога да пусна на 100% детайли,мога да кажа че графиката е сравнително добра, малко тая тъмница не ми харесва ама нали стрийт ресийнг ала бала
Много ме впечатли звука,доста мощен и реалистичен поне на Маздата в началото,не ми се мисли какъв е при "мускулите".
Дрифта - направо са се престарали,някакви невероятни плъзгания,все едно си на лед,както и да е
Customize - на чарколяците, много добра идея,вече всеки може да си спретне това което на него му харесва.
Джанти- ох,на Бати
Това е засега
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:FreeSoul написа:blacki написа:Аз Голф 5 нямам. Пък съм на 78 процента. За сметка на това пък си отключих Галардото.![]()
Ами сигурно е заради това че си се насочил към екзотик карс , а не към tuner........
А от къде става това насочване?Вече съм 92% и още я няма 5-цата
В началото нали ти дава да си избираш три коли - Алфа,Мазда и Камарото май беше. Така че каквото си избрал си тръгнал по този път и няма връщане назад...
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Ами и аз го отключих снощи и харесва как бръмчи, но нещо вървенето не ми харесва поне засега. Другото обаче което ми направи впечатление направо ме разби, вижте снимката и се опитайте да откриете за какво говоря :
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1486860
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo ... id=1486860
Върни се в “ОФФ-Топик - други”