Вторият ми въпрос е къде най-евтино в София могат да се купят части за пасат, ако се наложи - халогени, фарове, стопове и изобщо всякакви други, вкл. и по двигателната част и мотора?
Няколко въпроса за части?
Няколко въпроса за части?
Здравейте
Гледам, че ми се е пукнало яко стъклото на единия халоген (Passat 1996 комби):?
Не знам дали от камък или някой му е помогнал на някой паркинг
Та първият ми въпрос е може ли да се смени само стъклото на халогена или ще се наложи целия комбайн с мигача и фалшивия габарит да се сменят?!
Разбрах, че това цялото е доста скъпо?
Вторият ми въпрос е къде най-евтино в София могат да се купят части за пасат, ако се наложи - халогени, фарове, стопове и изобщо всякакви други, вкл. и по двигателната част и мотора?

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Амиго значи незнам да ли може да се смени само стъклото,но знам със сигурност че халогенчето си върви отделно от блендата която е по средата и мигача си върви отделно.Цената на халоген е 60 лв. втора ръка и ги има при Фейраз(продава части втора ръка на Симеон),ако те интересува ми пиши да ти дам адреса.Успех
- rosen75
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Няколко въпроса за части?
Може колега,и 3-те(мигач,бленда,и фар за мъгла) са отделни 
Само стъкло не знам да продават,доста търсих но не намерих (и моето беше пукнато
)взех цял ,нов не оригинален,мисля че беше около 70лв.от аутоплюс.

Само стъкло не знам да продават,доста търсих но не намерих (и моето беше пукнато
)взех цял ,нов не оригинален,мисля че беше около 70лв.от аутоплюс.- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Няколко въпроса за части?
Какви са тея пари за които пишете
китайски донги или сръбски динари......
Търсете тук във форума 2-ра ръка,намират се доста запазени оригинални на приемливи цени-пример:уговорката с колегата продавач беше-4халогена за Б4 за 80лв.-колегата изпрати 5 броя(1подарък)
.......така че търсене му е майката!
Търсете тук във форума 2-ра ръка,намират се доста запазени оригинални на приемливи цени-пример:уговорката с колегата продавач беше-4халогена за Б4 за 80лв.-колегата изпрати 5 броя(1подарък)