Благодаря
п.с
дано не ми заключат темата

evgenyh написа:може да се поразровиш първо, защото има доста теми по въпроса в форума, но ще ти кажа само, че като цена/качество Дебица Фриго 2 е може би, най-добрата гума на пазара - това е старата шарка/смеска на Good yearА за Барум нищо добро не съм чувал.
dobrinb написа:За Барум нищо добро не съм чувал, нито пък съм чел по сравнителните тестове. Общо взето се класират на последно място, с най - лоши показатели. По-лоши от тях са само наистина кучите марки с неизвестни имена, произведени в Китай...
yossarian написа:Oпределено Барум са доста добри гуми, а това че не си чувал... ами да си слушал когато е трябвало![]()
На конкретния въпрос за условията в България дали Барум дали Дебица, май голяма разлика няма
Има разминавания в тестовете на Ауто Билд,Ауто мотор унд шпорт и ADAC!Който е с най прецизна измервателна апаратура е най-меродавен в мненията си според мен!Колега yossarian - ти на колата с Barum ли си в момента?Виждам,че ги хвалиш- сподели ако искаш как са в действителност!yossarian написа:dobrinb написа:
Но тестовете, които съм чел, включително на Ауто Билд и ADAC ...
Бравос на теб! А какво е туй АДАЦ![]()
A къде и кога си го чел/слушал? Щото тестовете на АДАЦ друго показват
yossarian написа:dobrinb написа:
Но тестовете, които съм чел, включително на Ауто Билд и ADAC ...
Бравос на теб! А какво е туй АДАЦ![]()
A къде и кога си го чел/слушал? Щото тестовете на АДАЦ друго показват
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 105 госта