Сега сигурно ше запитате какви са плановете.Като голям фен на БМВ и задното предаване малко ми беше трудно да свикна със голфарата.НО...наистина е приятна за каране машинката.Харесва ми возията въпреки малкото двигателче.Та преди да ми се осъществят плановете за Е30-ка или нещо олд скуул със голям V8 в него мисля да поддържам това бебче.Та..мисля в общи линии да направя следното.
- Както виждате са ми различни броните.Та мисля и отзад да сложа тясната броня.Харесва ми как седи
- друго окачване-нисичко естествено
- Съответно оправяне на двг.-то и ходовата част тай като и тя е зле.
- Нещо спирачките педала е нисък и не спира въобще.Та ещ видя с баща ми какво може да е..помпа, накладки.незнам..

- отвътре на седалките няма грам прогорено или износено..но самият дунапрен се разпада сякаш и пускат много прах като ги тупнеш с ръка.Ще ги извадя да ги изперя.МЕждувременно искам да сложа дълбоки седалки от Корадо.
- Тапицерията на тавана е провиснала и ще го извадя да я оправя.Мисля да е черен.Сега интериора е сив и не ми харесва

- искам също да сложа заден мост с дискове.
- джанти 15" от Е30 като ги боядисам със златна среда и полирани бордове.И едни теснички гуми за да ги разпънеме

- преправяне на фаровете с лупи, може и добавяне на ангелски очи но ще го доизмислим, за да не стане прекалено
- Решетка с два фара без емблема със вежда отгоре и джетова отдолу
- смяна крайно гърне, като другото ще е сугирно с два по-тесни изхода и полирани накрайници
- монтиране ел. стъкла
- широк нож за тясна броня
- оправяне на шибидах-а тъй като този не е в ред
- оправяне на забележките по боята и полиране със 3М паста.Но няма да се пребоядисва тъй като нямам излишни финанси

Ако има нещо ще добавям.Темата ще се развива бавно..мноого бавно но все пак ще се опитвам да правя нещо по колата.

ПС: за името на колата не питайте...

Извинявам се ако нещо не е както трябва, за първи път правя тема тук.Уж прочетох правила, пък дано съм се справил.АКо иманещо модераторите да ме "глобяват"