pitman написа:България , България  всичко е мръднало ниско, високо, тъпо ,умно нз. накъде отиваме след години . Вместо да се подкрепяме се плюем !!! А защо ли е така ?! щото все сме недоволни от всичко !!! това в бг. да имаш 300 лв и да ги хвърлиш по кола е тъпо за някой за всички нас е готино 

предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват  !!! 
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!
  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!  

Само да не се сърдиш  брат 

Моето мнение е,че колата е прекалено ниска и неравномерна и грозните  джанти са влезнали много в калниците.Вдигни я една идея нагоре и сложи една 16-ка и колата ще заспи.В БГ  пътищата са ни доста вълнообразни и по-този начин ниската кола подскача доста особено при завои  

с висока скорост няма да казвам какво може да стане.Това са моите кусури,другото е бомба 

И внимателно прочети първото изречение преди да пишеш