колеги спряха ми стрелките на оборотомера и скоростомера - на водата и бензина работят! сутринта паля ,а те само трепкат в началото на скалата и не тръгват по-нагоре.
Проверих таблото при майстор на електроника - работи, къде може да е проблема?
P.S. - колата е 96г.

Стрелките на таблото спряха!
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми разглабя се таблото махат се стрелките и се разменят електромоторчетата на уредите те са с четири споики и 2 винта тип торкс разменяш ги и си имаш скоростомер тоя дни аз обикалях магазините за електромоторче но никъде няма навсякъде казват да се ходи в юнитреид когато имам време ще отида да проверя и там дано да има
п.п
купих и табло за голф 3 ама уви там са други уредите

п.п
купих и табло за голф 3 ама уви там са други уредите

не знам дали са претрити зъбни колелца, но ме съмнява.
и при мен стрелките трепкат на най-долното ниво и не мърдат по-нагоре. но въпроса е в това, че в 1/3 от случайте, при даване на контакт, всичко тръгва нормално и си работи. в останалите 2/3 още от началото оборотомера и скоростите си остават в начална позиция и не дават сигнал. тоест- проблема ми изглежда нещо софтуеърно или електронно, а не механично - иначе трудно щеше веднъж да работи, веднъж не. нали?
и при мен стрелките трепкат на най-долното ниво и не мърдат по-нагоре. но въпроса е в това, че в 1/3 от случайте, при даване на контакт, всичко тръгва нормално и си работи. в останалите 2/3 още от началото оборотомера и скоростите си остават в начална позиция и не дават сигнал. тоест- проблема ми изглежда нещо софтуеърно или електронно, а не механично - иначе трудно щеше веднъж да работи, веднъж не. нали?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”