Четох, че от м. март тръгва нова версия на известния касов хит от 70-те години /ние разбира се не сме го чували/ за "Харби". Харби е име на 1 Фолксваген костенурка, който влиза в безброй комични ситуации със своя собственик........по време на автомобилно състезание.........аз лично съм гледал само откъси. Та на темата в новата версия участват много известни артисти.......един от които е Мат Дилан /чух го по англоговорящо и-нит радио и може да не съм разбрал добре, английския ми е много лош/. Във новия филм са използвани 36 автомобила.
По тази идея в края на 80те г. немците направиха филма "GO TRABI GO" които имаше и американско продължение "GO TRABI GO TO HOLYWOOD"
МОЛБАТА МИ към всички хакери е вземете да го копнете от нейде този филм.моля ви bowdown
Нов филм за "Харби" тръгва от м. март
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега това е даста добра новина, лошия аспект е, че след един такъв филм още повече хора ще се впечатлят от Костенурката и частите и колите ще поскъпнат...Конкретно за филма един приятел ми каза, някой гледал в интернет клуб такъв вилм - затова съм сигурен, че ги има качен на някой сървар, ако ми кажеш заглавието ще го намеря 100%.
Междо другото щях да предлагам да съберем пари и да си поръчаме стария филм "Харби" от интенет, мисля в Амазон го гледах...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”