Това е на Голфа, перфектната гума "SYRON" производство на "KESKIN GROUP"

stefan4o написа:tisho_psg написа:Мишелин е гумата която най-дълго държи добро сцепление след износването си. Карал съм 10-годишни и изтъркани мишелин със завидно добро поведение и бяха всичко друго,не не и станали на пластмаса.Не случайно са най-големия производител в Света!
Явно ползват някакви извънземни съставки, за да е истина това, което твърдишИскаш да кажеш, че поведението на колата е било супер с някакви си 10-годишни сликове пък били те и Мишлен? Получаваш бурни аплодисменти
tisho_psg написа:wolff1 написа:контито е най добрата гума. всичко след него...
за мишленките се знае че стават на пластмаси бързо и са по скъпи.
Аха,добре? Колко пъти си купувал за твоята кола 4 нови гуми Мишелин? Или говориш каквото си чул от кварталния разказвач на приказки?
Мишелин е гумата която най-дълго държи добро сцепление след износването си. Карал съм 10-годишни и изтъркани мишелин със завидно добро поведение и бяха всичко друго,не не и станали на пластмаса.Не случайно са най-големия производител в Света!
focke-wulf написа:
И малко ОФФ, според вас струва ли си да заменя 17-ките с 205/55/16 чисто нов Continental Premium Contact 5?
wolff1 написа:баща ми си купи преди 3 год. 4 чисто нови. на общо 4 год. възраст бяха пласмасови. най бавно се износват, защото са най твърди. логично е. колкото по мека е една гума толкова повече се износва тя, защото има по добро сцепление с пътя. доста приятели имам които са си купвали от различните модели на мишлен и в повечето случаи оплакванията са повече специално с континентал. добър приятел имам, който е гумаджия и информацията е ежедневна и в голямо количествомежду другото Bridgestone е най са най-големия производител в Света. ъпдейтни си малко инфото..
tisho_psg написа:wolff1 написа:баща ми си купи преди 3 год. 4 чисто нови. на общо 4 год. възраст бяха пласмасови. най бавно се износват, защото са най твърди. логично е. колкото по мека е една гума толкова повече се износва тя, защото има по добро сцепление с пътя. доста приятели имам които са си купвали от различните модели на мишлен и в повечето случаи оплакванията са повече специално с континентал. добър приятел имам, който е гумаджия и информацията е ежедневна и в голямо количествомежду другото Bridgestone е най са най-големия производител в Света. ъпдейтни си малко инфото..
Колега и кучетата на село знаят,че Мишелин (и гумите от групата на Мишелин) са от най-меките гуми.Износват се бавно пластмасовите гуми,ама тях ги произвеждат други марки. Бриджстоун правят по-твърди гуми,не само по бордовете.И в Пловдив може и Бриджстоун да са най-големия производител в света. Ако тази ти информация идва от приятеля ти гумаджия му кажи да си смени професията.
И как реши,че мишелин най-бавно се износват? Да не констатираш като с чистачките-издържат много години,защото колата не излиза от гаража?
wolff1 написа:как решавам? питам семкаджийте кибици долу по на 60 год. и те ми отговарят, така добре ли?ай че не ми се занимава с простотий. Continental is the world's 4th largest tire manufacturer after Bridgestone, Michelin and Goodyear
http://en.wikipedia.org/wiki/Continental_AG
tisho_psg написа:wolff1 написа:контито е най добрата гума. всичко след него...
за мишленките се знае че стават на пластмаси бързо и са по скъпи.
Аха,добре? Колко пъти си купувал за твоята кола 4 нови гуми Мишелин? Или говориш каквото си чул от кварталния разказвач на приказки?
Мишелин е гумата която най-дълго държи добро сцепление след износването си. Карал съм 10-годишни и изтъркани мишелин със завидно добро поведение и бяха всичко друго,не не и станали на пластмаса.Не случайно са най-големия производител в Света!
tisho_psg написа:Ако колите ти с чисто нови гуми едва държат пътя и лесно излизат от него търси проблема някъде другаде,не са ти виновни гумите.Та дори и Албански да са,а не Мишлен
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта