shanadjiqta написа:мерцедеса ЦЛК е 270,БМВ 530 д 231 с чипа ще е поне 260
бмв-то е над 270-280... ама ей тей между нас казано

shanadjiqta написа:мерцедеса ЦЛК е 270,БМВ 530 д 231 с чипа ще е поне 260
vankoGTI написа:Искам да видя как само М-ката ще му вземе 10 коли че нещо не ми се верва тая работаИмам приятел с истинска М-3 Е-36 и си върви доста сериозно но времената на 400 м са малко под 14 секунди мисля че 13.8 беше дал на БМВ събора така че ще ми е интересно как ще завърши гонката с М-ката
G60 написа:vankoGTI написа:Искам да видя как само М-ката ще му вземе 10 коли че нещо не ми се верва тая работаИмам приятел с истинска М-3 Е-36 и си върви доста сериозно но времената на 400 м са малко под 14 секунди мисля че 13.8 беше дал на БМВ събора така че ще ми е интересно как ще завърши гонката с М-ката
10 коли минимум,гледал съм го тоя филмЕдин приятел се пробва срещу Е36 М3 преди месец и резултатът беше катастрофален за ВР-а. Колата е Г3 ВР6 2.8 със спортни валове 285/285 сгъстен мотор с метална гарнитура 0,6мм (заводската е 1,6мм) ремап във "Меднес" и генерация на 60мм. Нещата се развиха по следния начин: ВР-а дръпна на 1-ва с малко до края на 2-ра се изравниха и на 3-та БМВ-то му подаде големия бинокъл
![]()
П.П. БМВ-то също не е сток но не е пипано сериозно,не мисля ,че е повече от 20-на коня над заводските.
Supawiza написа:
Ти 10 коли знаеш ли колко е като време изобщо?
G60 написа:Supawiza написа:
Що ти знаеш ли?
Supawiza написа:G60 написа:Supawiza написа:
Що ти знаеш ли?
Ти ги пишеш тези понятия и мисля,че ти си човека който би трябвало да знае и да обясни на простолюдието.
И да имат тежест тези неща които пишеш може да го доведеш този самолет М3 да бие Теодор с 10 коли.
Смятам,че той няма да има нищо против да се пробва.
niikoo_1 написа:vankoGTI написа:Всичко се решава на чертата!!!Там падат всички митове и легендиИ пак не вярвам да му вземе 10 коли най много 3-4 макс.
На 400метра да, ама на по-дълга дистанция не се знае докато не се пробва
shanadjiqta написа:много слагане падна някой да не забременееколеги нека спазваме добрия тон в темата,знам че вървя главно щото съм лек и ако пуснем същия двигател в купе на Файтон ще ме бият и голфчета 1,3 на газ.Но за мен няма значение защо съм бърз,просто се забавлявам да съм пред коли от гореспоменатите,като напълно осъзнавам и факта,че са сериозни.Но нека не забравяме,че ми предстои още по-сериозно вървене,все пак в момента карам с АБФ-ска помпа
Радвайте се на живота,а не търсете под вола теле.
Между другото тия дни ме гласят на някакво Мицубиши Еклипс,но не знам още какви са му параметрите.Кой е най-сериозния мотор на тая бегачка?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта