Защо проблемите се появяват зимата.???
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо проблемите се появяват зимата.???
След като онзи ден се оказа че акумулатора вече ме предава, днеска се оказа че ми тече радиатора. Лошото е че го видях в края на лятото ама мислех че е мокро щото бях минавал през локви, а то се оказа, че е пробито. Изглежда се е било позапушило и сега в най-неподходящия момент протече. Утре ще търся от къде тече и се надявам да е или пукнат мъркуча или поне да е там около мъркуча.
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Кофти работа, дано се оправиш.
А по въпроса защо проблемите почват през зимата има обяснение за всичко. Примерно от студа пластмасата става твърда, не се огъва и по-лесно се пука и чупи и точно така може да ти се е дочупил радиатора. Аз бих налял добавка за залепване на течове по охладителната система. В старата кола съм наливал с положителен резултат.
А по въпроса защо проблемите почват през зимата има обяснение за всичко. Примерно от студа пластмасата става твърда, не се огъва и по-лесно се пука и чупи и точно така може да ти се е дочупил радиатора. Аз бих налял добавка за залепване на течове по охладителната система. В старата кола съм наливал с положителен резултат.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе мамка му!!! И аз това се питах, защото като я карам през лятото, нищо и няма на бричката. Всичките ни беди идват от зимата. Дайте да направим един комитет против студа и да видим как може да се избегне това нещо. На запад разпръскват градоносните облаци с ракети... тука може да сложиме некви печки край шосетата, та да е малко по топло... 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
VW_FEN написа:Да бе мамка му!!! И аз това се питах, защото като я карам през лятото, нищо и няма на бричката. Всичките ни беди идват от зимата. Дайте да направим един комитет против студа и да видим как може да се избегне това нещо. На запад разпръскват градоносните облаци с ракети... тука може да сложиме некви печки край шосетата, та да е малко по топло...
Съгласен съм, искам да съм съпредседател!
мамку му вече май всички разбраха за проблемите ми с бензиноват помпа, акумулатора и като капак шлайфане на глава.
Аааа да скъса се и жилото на лявото огледало, а маркучите на чистачките направо се пръснаха като стъкло
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”