Привет колеги от екипа на VW!
След дългогодишен брак със Ситроен, най-накрая получих развод. Чул съм, че от повтория няма прокопсия и реших да сменя марката и форума. Вчера ми се видя добър деня и закупих едно Голфче3 1.6/101магарета.
Не е първа младост - от миналия век е 95г, но...хареса ми и го грабнах. Видях, че няма гнило, няма газ, ауспуха бял, климатик си има работещ, салон запазен, чист двигател без телища и висящи кабели, и се появи едно чувство в мен, че това е моята кола. Доверих се на инстинкта ми и я купих. Със сигурност обаче ще ме разочарова с нещо, все пак е на близо 20 годинки и ще се надявам на вашите препоръки и съвети.
Поздрави!
Привет колеги от екипа на VW закупих едно Голфче3 1.6/101
-
- Автомобил:
- Двигател:
- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Re: Привет колеги от екипа на VW закупих едно Голфче3 1.6/101
Честито, да си я караш със здраве и само консумативи да ти се налага да сменяш, безаварийно шофиране ти пожелавам. А сега ако качиш и някоя снимка на колата да я видим ще е много добре.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Честито за колата колега и добре дошъл сред нас,очаквам снимки да видя как изглежда бързака 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Честито колега и от мен, какви са ти първите впечатления от нея предвид това, че минаваш от една на друга марка? Само консумативи да сменяш ти пожелавам и много километри зад гърба с новата придобивка! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
nokiangage написа:Честито колега и от мен, какви са ти първите впечатления от нея предвид това, че минаваш от една на друга марка? Само консумативи да сменяш ти пожелавам и много километри зад гърба с новата придобивка!
Благодаря! Ами нямам изградени впечатления все още. Като цяло съм доволен иначе не бих я купил, но сега тепърва я опознавам. Сигурно ще ви разочаровам, но возенето и въобще комфорта на Ситроена/хидравличния/ е уникално, но също така и престоя му в бокса е равен на времето му в движение. Целта на покупката ми е да имам един нискобюджетен, здрав и надежден автомобил. Последното за Ситроен от моя опит бих определил като невъзможно!

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Честито. В тая кола изглежда има хляб, поне на снимките де... Изглежда добре за годините си. Поддържай я с акъл (и пари разбира се) и ще ти се отблагодари (като те вози де, да не си помислиш, че ще ти върне лева вложен в нея
)