Та проблема ми е следния,става въпрос за голф 3 ГТИ имам тропане в дясното колело всичко по предницата е сменено страното е че понякога се маха и не тропа но по някога много досадно тропа тропането е с оборот с колелото все едно имам жабка на гумата, колата не тресе единственото което се сещам да е лагера на главината че вие малко вие но възможно ли е така да тропа ?
ще се радвам на всеки който си сподели мнението

голф 3 ГТИ имам тропане в дясната страна
- ot_lud_po_lud
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 ГТИ имам тропане в дясната страна
да не е от накладките като им махнеш пластините си тропат много гадно а от лагера само ще ти припуква
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не не е от накладките свалях ги гледах ги добре са когато дам леко газ тропането изчезва когато пусна газта започва на моменти е понякога е доста силно понякога е леко па понякога го няма и пак казвам тропането е с оборота на колелото колкото с по голяма скорост толкова по бързо чука
- ot_lud_po_lud
- Автомобил:
- Двигател:
казваш че всичко ти е сменено по предницата това включва ли всички видове тампони предни задни и т.н. от това също много чука и е свързано със скороста, на скоро и аз сменях заради това всички тампони че беше ад просто
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно е от лагера! По-добре си го смени, за да не ти се налага да викаш пътна помощ!
Също има тропане и от тампон на двигателя, поне ти както каза, че при отпускане на газ-та намалява!
Но без да се откара на сервиз няма как да познаем.
Също има тропане и от тампон на двигателя, поне ти както каза, че при отпускане на газ-та намалява!
Но без да се откара на сервиз няма как да познаем.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
провери балансьора на полуоската,когато се отлепи почва да се движи по дължината на полуоската и на моменти опира и затова се чува блъскане,от инерционната сила се получава така,ако е той режи го смело и продължавай без притеснения
-
- Автомобил:
- Двигател:
В началото помислих че е балансйора на полуоската и го махнах без никакъв ефект за тампоните на двигателя не съм ги сменял но тропането е по равен път без кривини така че едва ли така ще тропа от тампона и е с въртежа на колелото тропането
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако не се лъжа карето обажда само в завой
-
- Автомобил:
- Двигател:
Външното каре се обажда само в завой. Вътрешното каре тропа и при изправен волан при натискане на педала на газта. При отпускане на педала на газта тропането спира. Вдигни отдясно на крик и завърти много бавно гумата при прав волан, ако има проблем с вътрешното каре би трябвало да чуеш прищракване.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ахам мерси колега ами доста пъти я дигах на крик като я дигна нищо не мога да установя като е дигната паля я няма тропане няма нищо но наистина като я дигна и въртя гумата си щрака нещо от вътрешното каре но си мислих че е нормално но сега неми се занимава с нищо че ми взеха книжката като си я взема ще видя да го установя проблема макарче неска си ходих до село и нямаше тропане никакво просто тропането е на моменти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”