Търси се авмотобил на стойност около 4000 лева

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Търси се авмотобил на стойност около 4000 лева

Мнениеот stefan4o » Нед 11 ное 2012 18:34

kraskko написа:това ако е колко голф 3 :lol:на голфа минималния обем е 330л.на толедото е 500л

На Сценика е що-годе добре като обем, предвид, че е миниван, но тоя е още по-добре:
Изображение
С хлапе на борда е хубаво да е възможно най-голям, повярвай ми. Освен това нали и газ ще му се слага :beer

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 11 ное 2012 18:47

Тая тема я въртите само като за мене, да намирам какво да пиша:

Сценика, дето е пуснат по-нагоре - тамън и стария (преди 2003 май беше), и фейснатия модел са ми наоколо, та за багажника имам поглед. Една каса бира ако сложиш вътре, и останалите неща ще трябва да ги наместваш около нея. Багажник, в които не се събират 4те гуми за колата не ми го хвали.

Октавията е иделна. Няма как да се мери с Ауди 100 С4 комби, но все пак са 2 различни вида коли.
Ето и една авторска от мен:
DSC_0010.jpg

За съжаление не пазя снимката от преди години, когато си купих кухнята и я натоварих на толедото, естествено с легнали задни седалки и със затворен багажник. Погледите на пичовете от мебелната къща - незабравими :mrgreen:

car mechanic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот car mechanic » Нед 11 ное 2012 19:02

мерцедес вито 108 110 112 от по стария модел за 5 000 ще намериш запазен
5+1 седалки и товарно място има бол и са бързи а и чувството да гледаш от високо е много по различно от кола

като се качаш в кола се едно си седнал но земята и отсрешните светлини те facepalm

и даже мога да те светна в една далавера която и аз не знаех ама я научих и останах доволен

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 11 ное 2012 19:46

Ама като сме тръгнали от Сценик, Вито.
Защо не си вемеш едно такова просто като екземпляр, макар и вехт. Място за хора, място за багаж. А в един ИКАРУС дори ще може децата вътре да играят на гоненка като поотраснат и ще имаш място и за мебелите от къщи дори.

Така стига глупости и съвети от сорта на "вземи, като моето щото е мно`о жубаво". Човека си е посочил(а) модели на които се е спрял(а). Октавията е точния автомобил, щом багажника на Голфа е малък(не самия Голф), на Октавията е по-голям.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 11 ное 2012 20:17

Моля ви, стига с тези рена!

В офиса имам двама човека с рено - единият с лагуна ми се обажда през ден, че ще закъснее за работа, защото има проблем с колата и го карам после до майсторите да си я взима. Казах му да я сменя възможно най-бързо, а той твърди че съм го прокълнал и откакто аз съм му казал е започнала да се чупи постоянно... mhihi mhihi mhihi

Другият си кара сценика само през уикенда и то не всеки и пак редовно ме пита от къде да си купува тази и онази част и при кой майстор да ходи...

car mechanic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот car mechanic » Нед 11 ное 2012 20:21

и като е посочил какво иска да му я подарим ли чака :screwy да си я взима за какво пуска тая тема да мерим багажници ли трябва scare
не може да прецени какво му мърши работа и да я взима facepalm тук всеки си хвали неговото и това е :lock: :lock: :lock:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 11 ное 2012 20:23

Човекът много правилно е формулирал какво търси, дал е и ориентировъчен таван на парите. Не виждам защо да се заключва темата? Никой не хвали това, което има...

car mechanic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот car mechanic » Нед 11 ное 2012 20:26

Vlad777 написа:Моля ви, стига с тези рена!

В офиса имам двама човека с рено - единият с лагуна ми се обажда през ден, че ще закъснее за работа, защото има проблем с колата и го карам после до майсторите да си я взима. Казах му да я сменя възможно най-бързо, а той твърди че съм го прокълнал и откакто аз съм му казал е започнала да се чупи постоянно... mhihi mhihi mhihi

Другият си кара сценика само през уикенда и то не всеки и пак редовно ме пита от къде да си купува тази и онази част и при кой майстор да ходи...

има два варянта
купуваш кола 2012 няма да имаш 10 години проблеми само гориво ще зареждаш

купуваш кола 1993 всеки ден под нея за ремант 3 часа ремонт 1 час каране и пак така

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 11 ное 2012 20:31

car mechanic написа:
има два варянта

купуваш кола 1993 всеки ден под нея за ремант 3 часа ремонт 1 час каране и пак така

Колега, силно се надявам, че никнеймът ти не отговаря на професията ти. Защото ако е така след прочетеното и цитирано твое изказване с ръка на сърцето си казвам, че още нищо не си видял от тази професия.

car mechanic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот car mechanic » Нед 11 ное 2012 20:38

brabus написа:
car mechanic написа:
има два варянта

Колега, силно се надявам, че никнеймът ти не отговаря на професията ти. Защото ако е така след прочетеното и цитирано твое изказване с ръка на сърцето си казвам, че още нищо не си видял от тази професия.

1во не че не отговаря само никнейма а и колите само ги карам ""тествам""след това другите да се оправят :applause:

2ро сега съм свободен(неделя е :applause: ) и ще си драскам съчинения нека си мислят че ги разбирам нещата :deal

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Нед 11 ное 2012 20:54

Благодаря много на всички писали. Везните клонят към Октавията и мненията ви бяха много полезни за мен :) Там обаче удрям на камък по темата с климатроника. Мислех, че всички коли произведени след моя Голф са с климатроник :lol: Много малко Октавии обаче имат такъв. Почвам издирване.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 11 ное 2012 20:57

car mechanic написа:купуваш кола 1993 всеки ден под нея за ремант 3 часа ремонт 1 час каране и пак така [/size]

Тоа са баси глупостите, без да се обиждаш колега, защото това малко ме обиди мен. На моя Пасат 92 година за тази календарна година съм снемил само една брава и една мека връзка в изпускателната система. Да чукна на дърво все така да продължава.

Ако си свободен драскай някъде, разпускай, но не тук(или поне само чети). Благодарим за полезните мнения, но ако част от ги няма бихме се ориентирали малко по-лесно за същината на някой неща. Всеки пише по-малко пристрастно, но нека да е минимално.

Към автора: щом не пътуваш много много извън града няма значение климатик или климатроник. Разликата се усеща само на дълго.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Нед 11 ное 2012 21:25

car mechanic написа:
има два варянта

Шегаджия :lol: Ти карал ли си чисто нова кола?Знаеш ли колко е подръжката ? И,който ти е казал,че само гориво ще зареждаш значи не си подържа колата ;).

Относно избора на кола аз съм Твърдо за Октавията.Да таблото до 98 края найстина е грозно(и мойто е такова :lol: ), но пък за мен това е единствения минус. Колата е с подръжка като на Голф 4,но същевременно е по-голяма от голфа, повечето Октавии са с доста екстри,което си е още един голям плюс. Багажника съм успявал да го напълня 2-3 пъти , а съм и туба и усилвател.Вярно сравнено с Голфа ми се струва по шумна,но това не е болка за умиране.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 11 ное 2012 21:30

:arrow: моля придържайте се към темата

:arrow: следват официални предупреждения за мнения, които не са по темата или не целят взаимопомощ

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Нед 11 ное 2012 21:38

Ikov_VR написа:Вярно сравнено с Голфа ми се струва по шумна,но това не е болка за умиране.

Я това е интересно. Спрямо кой Голф сравняваш?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”