Свири ролка Венто 1.9 sdi
Свири ролка Венто 1.9 sdi
Колеги мн странно ми се вижда сутрин когато вече е по студено, като запаля и някаде около 30сек. до мин ми свири някоя ролка,след това нещата се оправят.Също се е случвало когато тръгна по-рязко да става същото.Та въпросът ми е според вас за смяна ли е тая ролка или да си кара още, в интерес на истината лятото когато беше по-топло почти не се обаждаше.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Re: Свири ролка Венто 1.9 sdi
Здравей колега!
Възможно е ролката да се е обадила сега и ти за това да го свързваш със зимата.(Може лятото да и е нямало нищо.).
Едни ще ти кажат карай така, други ще ти кажат сменяй! Аз ще ти кажа сменяй докато е време, че може да стане по-голяма беля. За ролка на ангренажния ремък говорим, нали? Но дори и на пистовия да е, пак е неприятно да останеш на пътя!
Възможно е ролката да се е обадила сега и ти за това да го свързваш със зимата.(Може лятото да и е нямало нищо.).
Едни ще ти кажат карай така, други ще ти кажат сменяй! Аз ще ти кажа сменяй докато е време, че може да стане по-голяма беля. За ролка на ангренажния ремък говорим, нали? Но дори и на пистовия да е, пак е неприятно да останеш на пътя!
не на пистовия е и миналата зима беше по същият начин, тя ако тругне да блокира нямали да почне да свири постоянно
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За теб нормално ли е да свири изобщо?
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
bigdady написа:не на пистовия е и миналата зима беше по същият начин, тя ако тругне да блокира нямали да почне да свири постоянно
Тя ако блокира на цяло ще започне да свири постоянно, може да започне да пуши(от ремъка)

За това ти казвам, че е по-добре да си я смениш, защото ако се скъса на път, не се знае да ли на акумулатор ще можеш да стигнеш до града, където да я смениш и сложиш нов ремък.
Виж дали ремъка е натегнат, да не би да се приплъзва...
той ремъка е с един обтяжен механизъм и е възможно да приплъзва,ще трябва да я смена явно но трябва и да се види коя е точно
а свири не е точно определение,това е единс пецифиче звук които е на ролка не е като да засвири ремък
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”