некъв педал ми отнесе лявото огледало.
проблема е, че намирам само ел. огледала 2 употреба, а мойто си е механично. интересува ме някой дали знае дали мога да направя електрическото да работи наистина и дали трябва само огледалото да купя или има и други неща/ ключ, управление/. мерси предварително.
просто това досега не ми се е налагало и не знам как се прави

ел. огледала
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си бях направил самоделно копче (от 4 бутона), което идеално се вместваше в мястото за механичната врътка, обаче след като ми строшиха електрическото огледало, което само по себе си не беше оригинално си купих ново, механично за 80лв (пасат 3-ка). Механичните са по-евтини и по-надеждни. Особено ако става дума за лявото просто няма смисъл да е електрическо
Не купувайте 2-ра употреба огледала! Имам познат който едва не ослепя заради такава "икономия" - при удар стъклата на оригиналните огледала се трошат на зрънца без остри ръбове, а ако е 2-ра употреба с голяма вероятност може да е "поправено" счупено огледало, на което счупеното оригинално стъкло е заменено със стъкло изрязано от обикновено битово огледало!
Такъв беше случая с моя познат - след удар с огледало на насрещна кола при отворен прозорец лицето му беше цялото нарязано от стъкла. Късмет че е бил с очила...
Не купувайте 2-ра употреба огледала! Имам познат който едва не ослепя заради такава "икономия" - при удар стъклата на оригиналните огледала се трошат на зрънца без остри ръбове, а ако е 2-ра употреба с голяма вероятност може да е "поправено" счупено огледало, на което счупеното оригинално стъкло е заменено със стъкло изрязано от обикновено битово огледало!
Такъв беше случая с моя познат - след удар с огледало на насрещна кола при отворен прозорец лицето му беше цялото нарязано от стъкла. Късмет че е бил с очила...
Re: ел. огледала
Намерих темата с търсачка, на Голф 4 2000-та година, ел. огледалата, самия бутон (джойстик), как се вади от вратата?