Колата е Polo 6N1 97 г., двигател AEX.
Интересува ме как се сваля дясната духалка на парното /пасажерската/, но не само решетката, а цялата.
И най-вече, ако се извади с дърпане напред няма ли да се разкачи ръкава /въздуховода/ или по-лошо, да тръгне да излиза. После при монтирането обратно пък да не може да се свърже.
Налага ли се евентуално да се "помага" през отвора на пищялката или да се сваля жабката?
Въобще връзката на духалката с ръкава как е и може ли да се монтира-демонтира отпред, без да се сваля таблото? Не съм виждал никога тоя въздуховод твърд ли е, мек ли е, фиксиран ли е отзад или се движи свободно.
Сваляне на дясната духалка на Polo 6N1 97 г.-знаете ли как?
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сваляне на дясната духалка на Polo 6N1 97 г.-знаете ли как?
Въздуховода или т.н. ръкав е от мек найлон и може да си гънеш навсякъде, има определен профил и сечение. "Ръкава" само се нанизва на духалката от вътрешната страна. А свалянето... хм непомя точно, но май трябваше да се махне решетката и след това периферията или от вътре ли се бъркаше. Махни жабката и разгледай, някой "ръкави" са някаква лента облечени имай го в предвид.
-
stefan_doc
Re: Сваляне на дясната духалка на Polo 6N1 97 г.-знаете ли как?
Мерси, точно това ми трябваше като информация. А аз щях само да издърпам пласмасата напред и ако не се изхлузи, вероятно да скъсам ръкава...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”