поло 1.4 aex 1997 6н проблем
поло 1.4 aex 1997 6н проблем
да ви питам както сия карах почна да ми губи мощност и после взеда ми гасне като я освободя от скорос а като я за палих самия двигател се тресеше като луд и оборотите ми играеха като луди мощност никаква аи мирише много на бензин и излиза черен дим от ауспуха какво може да е
Re: поло 1.4 aex 1997 6н проблем
колега тук даже нищо няма за моя проблем и наи-накрая я разбрахме от какво боледува колата бях и сложил чип даи вдигна мощноста но уви това прецакало компютара и сега нов това в търсачката го няма и които има поло 1.4 аех просто не са пригодени за чип иначе ще се изръсите доста париТеодор написа:Има казва се![]()
![]()
viewtopic.php?f=7&t=255071&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE+1%2C4+aex+%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B5
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема ти може от много таини -ламда сонда температурен датчик пукната бобина ,а кога си чистил дросела и си я закачвал на комп за натрупани грешки, катализатора стои ли или е избушен е хайде стига съм хвърлял боб .Колегите да помагат
катализатора е махнат кабелите са нови смених ги с свещите и дросела е чистен и адаптиран и пак така правеше от покои без дасе подава гас или ще из гасне или се форсира самичка на компютарната диагностик от криха грешки но пак нищо и после се окоза че чипът които съм сложил е пречакал компютара на колата казаха че си е за минал и с нов тази машини ми казаха че не са затакива чипове и така аз дави предопредя един които е изпатил да спести гловоболията на много други
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”