Колеги, от няколко дни гледам въртят една реклама по телевизиите на Армеец за автокаско на 3,5 % !! Отворих си ушите и рекламата е следната "Пълно автокаско за 3,5 %" . Та питането ми е какво точно ти включва това "пълно автокаско" ?? Някой има ли някакво инфо по въпроса? И тъй като наскоро ще трябва да се подновява каското се чудя дали да не се преориентирам към тях?
Поредната тъпо скроена зарибявка на българския "бизнес" ! Как не им писна на тия хора да се правят на селски тарикати,ако имат добра оферта да я рекламират ако ли не да не си вкарват такива автоголове,все пак бавно и полека българина става по-интелигентен /дори някой четат дребния шрифт/ Направо побеснявам от такива номерца
chefito написа:признавам си и мен ме зарибиха и даже бях планувал ходене в офиса..... ..... интересно ми е колко е примерно в Германия пълното каско?
абе не е евтино Имам приятел с доста прилична заплата и човека не си затрахова колата, защото му излизало скъпо , говореше ми за трицифрена сума евра на месец, а колата му не е някаква извънземна - 5-6 годишно рено лагуна май.